Qui som

Som gent preocupada per la salut i el benestar des de un punt de vista holístic i alternatiu.
Creiem en l’alimentació sana i en la medicina natural. El poder ancestral de les plantes i l’aprofitament dels milions d’anys de saviesa de la Natura.
El contingut del present lloc web no està fet per a diagnosticar, tractar, guarir i evitar cap malaltia; és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. Les informacions, articles i descripcions que aquí es presenten no han estat avaluades per l’Administració d’Aliments i Medicaments.
Tota la informació que s’ofereix a través d’aquesta pàgina web no substitueix, en cap cas, un assessorament sanitari qualificat.
Els editors del bloc declinen tota responsabilitat sobre les conseqüències que un mal ús d’aquest contingut pugui tenir en la salut dels pacients. Així mateix es recomana que els pacients comuniquin al seu metge convencional quines teràpies complementàries els acompanyen durant els tractaments convencionals.
Tenim dret de prescriure per a nosaltres mateixos un pla de vida saludable. Li recomanem que després de meditar-ho, d’un estudi responsable i de consultar-lo, elabori el seu propi pla, que modifiqui condicions no favorables dins del seu cos i el posi en camí de la sanitat.
No acceptem cap responsabilitat individual o corporativa respecte a decisions que Vostè pren basant-se en aquestes informacions. Qualsevol tractament o decisió que pren respecte a la seva salut o estil de vida serà de la seva responsabilitat personal.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s