Novetats

Notícies sobre el càncer i el cànnabis

Un component del cànnabis pot matar cèl·lules tumorals
Investigadors de la Complutense de Madrid conclouen que el delta 9-tetrahidrocannabinol pot causar la mort de cèl·lules tumorals per autofàgia. El descobriment ajudarà a desenvolupar noves teràpies.

cannabis

Ara, investigadors de la Universitat Complutense de Madrid en col·laboració amb l’Institut d’Investigacions Sanitàries San Carlos han descobert que el principal component actiu del cànnabis, el THC (delta-9 tetrahidrocannabinol) és capaç de potenciar aquesta propietat d’autofàgia en les cèl·lules tumorals. “Hem identificat un dels factors que determina que l’activació de l’autofàgia condueixi a la mort de les cèl·lules tumorals”, ha explicat l’investigador del departament de bioquímica i biologia molecular I de la Complutense de Madrid i autor principal del treball, Guillermo Velasco.

Els investigadors han constatat, tant en estudis in vitro com en tumors generats en ratolins, que la manipulació dels nivells d’aquests lípids pot ser una estratègia efectiva per activar l’autofàgia que condueix a la mort de les cèl·lules tumorals i això reduiria el creixement tumoral. “Les observacions podrien contribuir a desenvolupar noves teràpies antitumorals basades en l’activació de la mort mitjançant l’autofàgia”, ha subratllat Velasco.

El departament de bioquímica de la Politècnica de Madrid fa més d’una dècada que investiga l’acció de los cannabinoides en les cèl·lules tumorals.

LLEGIR TOT


OLI DE COCO UN GRAN ALIAT PER LA SALUT

L’oli de coco té multitud de beneficis no només per a la nostra salut, sinó també per la nostra cura personal i tractament de bellesa? El seu consum pot fins i tot afavorir la nostra digestió i la pèrdua de pes.

oli-coco-6

Les Propietats de l’Oli de Coco

L’oli de coco és un oli vegetal que s’extreu de la polpa de color blanc que està a l’interior del fruit del coco. Té nombrosos beneficis per a la nostra salut, sobretot pel que fa a cuidar el nostre aspecte de manera natural, i això es deu a les seves bones propietats, entre les que trobem el seu poder:

 • Antioxidant. És un bon aliat per combatre els efectes dels radicals lliures.
 • Anti-bacterià. L’oli de coco té propietats anti-bacterianes que ens ajudaran a combatre els bacteris responsables de l’aparició d’úlceres, infeccions de coll, infeccions d’orina o malalties de les genives, entre d’altres.
 • Anti-microbià. El que ens ajudarà a prevenir la propagació de cèl·lules cancerígenes i millorar la nostra sistema immune.
 • Antiinflamatori. L’oli de coco ens ajuda a rebaixar la inflamació i a reparar els nostres teixits.

LLEGIR TOT L’ARTICLE


“AVES” JUNTS EN FAMÍLIA

logo-aves

Acolliment de famílies amb malalts oncològics

Estades de tota la família en cases rurals, on es procura que tots els membres de la família gaudeixin d’espais d’atenció personal, d’espais lúdics i d’activitats compartides en les que se sentin tots partícips i protagonistes.

Programa complert: programa-aves-junts-en-familia


 Menjar fruites amb l’estómac buit

Aprenent a menjar aprenem a viure més i millor. Aquest vídeo ha estat extret del treball del Dr. Víctor Javier Chávez Sánchez

Diapositiva1


Entrevista a la Isabel Cusó

Reproducció de l’entrevista que el periodista especialitzat en temes de salut Arnau Benlloc fa a la Isabel Cusó

Tu vas ser infermera abans que metge, creus que això ha influït a l’hora d’exercir la medicina?

En el meu cas, Sí.
La part humana, el contacte durant tot el dia amb el pacient, si realment tens vocació, és a dir, et motiva i ho vius amb ganes, fa que es despertin en tu sentiments de comprensió, empatia i afecte cap als que pateixen.
Primer que tens una pràctica que cap estudiant de medicina posseeix quan acaba la carrera i el més important compartir hores amb el pacient, les seves angoixes, les seves pors, els seus dolors, els seus plors, la seva solitud.

Quin tipus de medicina diries que practiques? Medicina energètica?

Com a éssers habitants d’aquest univers i aquest planeta, som energia, som Llum. La matèria de què estem fets són condensacions de fotons, vibrant en aquesta xarxa de súper-filaments que ens sosté i comunica instantàniament.
Com no hem practicar la medicina energètica?

Lleguir tota: 2016-08-25-ENTREVISTA ISA


La Fructosa Augmenta la Velocitat del Creixement del Càncer

Introducció

Són tots els sucres iguals, en termes dels efectes que produeixen en la salut?

Tard o d’hora, la ciència deixarà el debat d’una vegada per totes. Ja s’ha demostrat concloentment que la fructosa, consumida més comunament com xarop de blat de moro d’altafructosa (JMAF), és MOLT més perillosa per a la salut que el sucre regular, però la indústria del blat de moro encara nega vehementment aquestes afirmacions.
A través de campanyes publicitàries reeixides, l’industria ha aconseguit prendre-li el pèl durant força temps, tot i que eventualment, fins i tot ells hauran de rendir-se a les evidències científiques …
Fins llavors, la propaganda computada, com la pàgina d’internet de Corn Refiners Association, SweetSurprise.com, seguiran dient-li que “les investigacions confirmen que el xarop de blat de moro d’alta fructosa és segur i no és diferent d’altres endolcidors comuns, com el sucre de taula i la mel.
Els tres endolcidors són iguals en termes de nutrició “, i que” tot i que els sucres es metabolitzen amb diferents vies, no hi ha grans conseqüències, ja que el cos veu la mateixa barreja en els sucres de els endolcidors calòrics, independentment de la seva font “.
Però, no tenen grans conseqüències aquestes diferències metabòliques?
Està molt lluny de ser així!

LLEGIR TOT

13


Josep Ramon Germà: “El 40% dels càncers es poden evitar seguint set consells molt senzills”

ENTREVISTA

Es defineix com un oncòleg optimista perquè, segons explica en altres llibres anteriors, el càncer es cura i això no és cap mite. Ara Josep Ramon Germà (Barcelona, 1950) reivindica a Los siete pilares anticáncer (Planeta) la vida saludable com la millor prevenció dels tumors.

Josep-Ramon-Germa

Hi ha estudis divergents sobre quants càncers depenen dels hàbits de cadascú. ¿Com calcula que el 40% dels casos serien evitables?

Es tracta de fer la suma dels càncers atribuïbles a factors de risc que ja coneixem, com el tabaquisme, les infeccions, una alimentació deficient o el sedentarisme. A partir d’això, el llibre proposa set pilars per evitar-los. Es tracta de consells que molta gent coneix, però que no tothom segueix. L’altre 60% de tumors no arriben per un problema de mala sort, sobretot és perquè encara no sabem ben bé què passa.

LLEGIR TOT


 

LA MORINGA I FIDEL CASTRO

Fa poc, un metge molt proper al expresident Cubà, Fidel Castro, el seu nebot doctor José Luís Galdes, feia una excepció a l’hermetisme que sol haver-hi per el que fa a aquests casos en aquell règim, per explicar una de les eines primordials en el procés de curació del Fidel, el tractament amb MORINGA.

MORINGA

Reproduïm una petita part de l’entrevista:
“He de dir que el “Comandante” es troba be. Presenta un estat psico-físic molt bo. La passada tarda vàrem estar parlant de la MORINGA y de la seva importància per el desenvolupament de noves cèl·lules, així com l’influencia en el retard de l’envelliment y l’augment de calories bones per l’organisme”

Ja em parlat esn aquest bloc de la MORINGA, volem insistir perquè estem convençuts dels seus beneficis i per això fem aquí un resum d’un extens article de la revista del Col·legi Ayurveda de Califòrnia:

LLEGIR TOT


 

LA VITAMINA “D”

LA VITAMINA DEL SOL

VITAMINA D3 - 2

Podria una simple vitamina reduir el càncer i la diabetis en un 50%

La vitamina D influeix en més de 200 gens. Això inclou els gens relacionats amb càncer i malalties autoimmunes com l’esclerosi múltiple.
La vitamina D afecta al seu ADN a través dels receptors (VDR), els quals s’uneixen a llocs específics del genoma humà.

Segons Reuters:
“La deficiència de vitamina D és un factor de risc ben conegut pel raquitisme, i alguna evidència suggereix que podria incrementar la susceptibilitat a malalties autoimmunes com l’esclerosi múltiple (MS), l’artritis reumatoide i la diabetis tipus 1, així com certs tipus de càncer i fins i tot demència. “

LLEGIR TOT L’ARTICLE


 LES ZEOLITES, LA TERRA DE LA VIDA

les zeolites són minerals naturals de gènesi volcànica. Quan els volcans van abocar les seves cendres sobre llacs naixents, fa milions d’anys, les reaccions químiques resultants entre les cendres i l’aigua alcalina van alterar les cendres en diverses formes cristal·lines de zeolites.

Zeolita-2

Les zeolites naturals micronitzades tenen una gran capacitat d’absorbir molècules polars. De gran importància en la captura de toxines, les quals en general són molècules polars (micotoxines, alcohols, neurotoxines, etc.).

 

Una altra característica important que els dóna l’estructura cristal·lina microporosa a les zeolites és l’habilitat per intercanviar cations. Aquest procés significa l’intercanvi d’un catió per un altre. Una catió surt de l’estructura microporosa i un altre el substitueix. De gran importància en la capacitat anticancerígena de les zeolites, ja que aquesta propietat implica la possibilitat de pujar el pH a una cèl·lula cancerígena, fent que aquesta mori.

Les zeolites naturals micronitzades poden ajudar quan els processos biològics del cos estan funcionant malament, causant malalties com ara:

 1. Malalties de la pell
 1. Malalties malignes
 • Reduir la necessitat d’analgèsics i narcòtics
 • Reduir / remoure líquid de la cavitat abdominal (hidropesia de peritoneu)
 • Millorar els nivells de sedimentació
 • Augmentar els nivells de ferro
 • Augmentar el nombre de cèl·lules sanguínies.
 • Millorar la salut general del pacient per facilitar el tractament de la quimioteràpia,
 • Pal·liar efectes secundaris com ara vòmits, nàusees estomacals, pèrdua de gana, pèrdua de pes, caiguda del cabell, etc.,
 • Eliminar els fongs que apareixen sovint durant la quimioteràpia a la boca i esòfag i fa la recuperació més difícil
 1. Algunes malalties dels teixits connectius
 1. Malalties de gir (La part lumbar)
 1. Malalties gastrointestinals

LLEGIR TOT L’ARTICLE

Video sobre las propiedades de la zeolita: https://youtu.be/cggHA6RzXaw


PODEM CURAR-NOS EL CÀNCER AMB L’ALIMENTACIÓ?

Alimentació-saludable

El Dr. Franco Berrino està doctorat en medicina i cirurgia, i és director del Departament de Medicina Preventiva de l’Institut Nacional Contra el Càncer, a Milà. És autor de diversos llibre sobre el càncer i l’alimentació i avui volem fer un resum de la interesant entrevista que li varen fer en el programa Singulars de TV3 i en el que ens explica les seves investigacions sobre com pot influir la dieta per ajudar a les persones que tenen alguna malaltia oncològica o a prevenir que aquestes apareguin.

Aquest és un resum d’aquesta entrevista

SEGUIR LLEGINT

PDF: Franco Berrino – Alimentació i càncer

Entrevista a TV3


La màgia del Jin Shin Jyutsu

 

JIN-SHIN-JYUTZU-web

A les sessions de txi-kung de la Isabel Cusó ja fa temps que hi ha introduït el Jin Shin Jyutsu com una pràctica de relaxació i harmonia. Avui us en fem una presentació i anirem en properes ocasions ampliant la informació sobre aquest art ancestral que ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i ens dóna una eina per fer el viatge cap al nostre interior, descobrint la possibilitat de mantenir en equilibri els nostres aspectes físic, mental, emocional i espiritual.

Jin Shin Jyutsu ® fisio-filosofia és un art antic d’harmonització de l’energia de vida al cos. Nascut de la saviesa innata i transmès de forma oral de generació en generació, l’Art havia caigut en relativa foscor quan va ser reviscut dramàticament a principis de 1900 pel mestre Jiro Murai al Japó.

Superant una malaltia terminal, mestre Murai va dedicar la resta de la seva vida a la investigació i el desenvolupament de Jin Shin Jyutsu, basant-se en una gamma d’experiències personals i en manuscrits com el Kojiki (Llibre de Coses Antigues).

 


 

LA MORINGA ” L’ARBRE DE LA VIDA”

Moringa-3

És una gran desconeguda per al consumidor espanyol, però diversos estudis recents ja destaquen les seves nombroses propietats beneficioses per a la salut, com ara la millora en la pressió arterial, la glucosa i la reducció del colesterol: és la moringa (concretament, la Moringa oleifera) , una planta d’origen tropical que, consumida en pols, comença a atreure l’interès en la dieta dels nord-americans i en la indústria alimentària, tal com expliquen des de Consumer.

El pols seca que s’obté de les fulles és molt ric en proteïnes (27% en pes), vitamina A, calci (2 g per 100 g de pols de fulla seca), potassi i vitamina C (17 mg per cada 100 grams) . La Moringa oleifera és un arbre de quatre a cinc metres d’altura (pot arribar a deu metres), original de zones pròximes a l’Himàlaia (Índia i Pakistan) i, en l’actualitat, molt apreciat en països dels tròpics i subtròpics d’Àfrica, Àsia (Filipines, Cambodja), sud i centre d’Amèrica i Hawaii, on també creix.

 

LLEGIR TOT


ENTREVISTA A DANIEL LUMERA 

Us recomanem aquesta entrevista
Daniel-Lumera-4Som ego sapiens
“Perdonar és l’acte de saber donar; qui no perdona, emmalalteix; només perdonen els valents …”

Daniel Lumera, autor de “Els 7 passos del perdó”, llança conceptes en cada frase d’aquest diàleg. El director de la Fundació My Life Design explica també per què el perdó és un camí de realització personal.

Tota l’entrevista: http://www.tu-mismo.es/entrevistas/somos-ego-sapiens


Mor una de les persones més influents en l’escenari mundial del pensament positiu:

WAYNE W. DYER

Wayne-W.-Dyer-1Wayne W. Dyer, psicòleg i professor autor de « Tus zonas erróneas», ha mort als 75 anys, segons ha anunciat la seva família en el seu compte oficial de Facebook.
«Wayne ha abandonat el seu cos, morint en el transcurs de la nit. Ell sempre deia que no podia esperar per començar aquesta pròxima aventura i no tenia por de morir », diu la seva família en el missatge, que també va difondre a Twitter. «Els nostres cors estan trencats», afegeix la nota a la xarxa social.

Autor de renom internacional i expert en conferències sobre autoajuda i creixement espiritual, Dyer va escriure més de 40 llibres, la meitat dels quals es van convertir en best-sellers. El seu primer llibre per a tot tipus de lectors, “Your Erroneous Zones’, publicat en 1976, es va convertir en un dels llibres més venuts a tot el món amb 36 milions de còpies. Va passar 64 setmanes a la llista de best-sellers del New York Times i va llançar la seva carrera com a autor i orador.

El «pare de la motivació», com l’anomenaven els seus lectors, va néixer a Detroit (Michigan) en 1940 i es va criar en orfenats i llars d’acollida. Tenia un doctorat en conselleria educativa de la Universitat Estatal de Wayne i va exercir com a professor associat a la Universitat de St John a Nova York.

«L’objectiu real d’estar aquí, en primer terme, és recórrer la vida gaudint al màxim sense maltractar a ningú, i realitzant tasques que facin d’aquest planeta un lloc millor per a tots els que hi viuen i per als que l’habitin quan nosaltres ens anem », deia.

Wayne-W.-Dyer-3

Cada persona, segons Dyer, pot viure una vida extraordinària. «El meu propòsit és ajudar a les persones a què es vegin a si mateixes i comencin a canviar els seus conceptes. Recordeu, no som el nostre país, la nostra raça, o religió. Som esperits eterns. Veure’ns a nosaltres mateixos com a éssers espirituals sense etiqueta és una manera de transformar el món ».

Dyer, que el 2009 va confessar que patia leucèmia, vivia a Maui (Hawaii). Es va casar en tres ocasions i tenia vuit fills.


 Vídeo Recomanat

“Jo, lliure: Un viatge a l’instant present”

és una pel·lícula conscient que acompanya a l’espectador a mirar la seva vida i la seva forma de veure el món. Hem oblidat una cosa que sempre hem sabut i ara és l’únic moment per recordar-ho. De la mà de Sergi Torres i David del Rosario, sorgeix aquesta invitació a reflexionar sobre nosaltres mateixos ia donar-nos compte de l’immens potencial que ocultem sota de les nostres creences.

Es pot descarregar aquest vídeo a: https://youtu.be/jXGszopXRVs


 

Mel i canyella, la combinació miraculosa

La canyella i la mel són les úniques substàncies alimentàries al planeta que no es fan malbé ni es podreixen. Si la mel es deixa per llargs períodes de temps en un lloc fosc es cristal·litzarà. Quan això passi obri la tapa i submergeixi-la en aigua calenta. La mel estarà tan bona com quan era recent.
Mai bulli la mel ni la posi al microones, d’aquesta manera es maten els seus enzims.
La canyella i la mel (i això no els agradarà a les companyies de medicaments), poden curar moltes malalties.
La mel és produïda per la majoria dels països del món. La ciència accepta a la mel com un mitjà molt efectiu per tractar malalties i pot ser utilitzada sense donar efectes secundaris presa en la dosi correcta, encara que sigui dolça, no afecta els diabètics.

MEL-I-CVANYELLA-1

Mel i canyella per la salut

La combinació de la mel i la canyella s’han utilitzat per segles en la medicina ayurvèdica i en la medicina xinesa. La canyella és una de les espècies més antigues conegudes per la humanitat. Aquests dos ingredients per separat ja tenen una gran història com remeis casolans. La combinació dels enzims de la mel amb els olis essencials de la canyella reacciona formant un compost molt utilitzat en la medicina complementària com a tractament en nombroses patologies.
La mel i la canyella són dos productes que tenen la capacitat d’aturar el creixement de bacteris i fongs i s’utilitzen com a conservants naturals causa de les seves efectives propietats antimicrobianes.
Alguns estudis s’adonen que la ingesta de la combinació de les dues substàncies alimentàries afavoreix la cura natural de moltes malalties i és una fórmula que porta innombrables beneficis per a la salut.

 • Tractament per a les candidiasi  – Malalties del Cor – Artritis – Digestió
 • Refredats – Longevitat – Infeccions de la bufeta – Colesterol
 • Estómac – Gasos – Sistema immunològic – Barbs – Infeccions de la pell
 • Pèrdua de pes – Fatiga – Halitosi (mal alè) – Líbido

LLEGIU TOT L’ARTICLE


 Vídeos conferència MMS 27 de febrer

Amb la participació de quasi 3.000 persones, la conferència sobre el mms del passat febrer va ser un èxit total.
Us passem els links dels vídeos d’aquest esdeveniment.

CONF.MMS 27-02-2015

Vídeo 1: https://www.youtube.com/watch?v=M4-8C79BuYc

Vídeo 2: https://www.youtube.com/watch?v=CILPW8bYjfU

EXTRACTES:

El Caso Daniel Smith: http://youtu.be/06OlXbgKxwE

Testimonio de Pere: http://youtu.be/yCCDltnUN7s

Discurso Josep Pàmies: http://youtu.be/revtJTAPJNo

Font: Blog de Josep Pàmies:
https://joseppamies.wordpress.com/2015/03/06/plantamos-cara-en-favor-de-la-despenalizacion-del-mms-dioxido-de-cloro/


 Vídeo de la conferència: MEDICINA ENERGÈTICA, LES BASES CIENTÍFIQUES

Conferània del Dr.Manel Ballester Rodés.
És molt interessant sentir aquest cardioleg parlar de medicina energètica i oncologica. Us rrecomanem veieu aquest vídeo abans no l’esborrin.
http://www.gamisassociacio.org/video/Dr-Manel-Ballester/


 

Resum Conferència MMS del 9 de gener de 2015

PARTICIPANTS

 

Participants-conf.mms-gener-2015

 

 

Ja fa temps que el tema del MMS o diòxid de clor està agafant rellevància arreu degut sens dubte als seus resultats indiscutibles en grans malalties com la Malària i en multitud de temes de salut que poden anar de les al·lèrgies al càncer. Però últimament i malgrat les persecucions dels que no els interessa que un medicament tant potent i sobretot tant econòmic surti a la llum, s’està convertint en un tema de molt interès general i també d’institucions, universitats i governs.

Un exemple d’aquesta popularitat i interès ha estat l’èxit de la xerrada ” DIÒXID DE CLOR (MMS): MEDICAMENT O VERÍ” organitzat per Dolça Revolució i la Teresa Forcades. Segurament aquesta conferència es repetirà el pròxim mes de febrer, us tindrem informats.
A continuació us presentarem els vídeos de totes les intervencions i als ponents.
Us volem fer esment especial a dos vídeos, el de la xerrada de Teresa Forcades, per la seva precisió, concreció i claredat (http://youtu.be/tY-fyzvvsrE) i el de Carlos Costa per la seva implicació directe en el tractament amb MMS i la seva emotivitat (http://youtu.be/wvbCNRQGUA4).

VÍDEOS I PONENTS:

Teresa Forcades, Metgessa, doctorada en Salut Pública, monge del Monestir de Sant Benet de Montserrat.

Teresa-Forcades

Enllaços: Introducció: http://youtu.be/E94jr8TlL1Q – Intervenció: http://youtu.be/tY-fyzvvsrE

————————————————————-

Isabel Cusó, Metgessa implicada en el tractament de càncer i altres malalties on el MMS és molt important.

Isabel-Cusó

Enllaç: http://youtu.be/4-tKcvJyP7c

————————————————————-

Josep Pàmies: Pagués, membre fundador de Dolça Revolució i lluitador contra transgènics, multinacionals i farmaceutiques.

Josep-Pamies

Enllaç: http://youtu.be/Xt5xvvJXxSQ

 


 

Jin Ji Du Li

A practicar per evitar l’envelliment i la demència senil; Sembla molt fàcil, oi? Fes aquest exercici de la cultura xinesa, simple i eficaç … i veuràs.

L’essència està en que els teus ulls han d’estar tancats quan estiguis practicant el Jin Ji Du Li … Posa atenció aquest és l’exercici:

Mantén-te dret sobre una cama, mentre que tens els  ulls tancats. AIXÒ ÉS TOT.

Fes la prova ara mateix, posat dempeus, tanca els ulls i tracte de mantenir-te parat en un sol peu.
Si no ets capaç de romandre com a mínim 10 segons, significa que el teu cos ha degenerat fins al nivell 60 a 70 anys d’edat. En altres paraules, és possible que només tingui 40 anys d’edat, però el seu cos ha envellit molt més ràpid.

Jin ji Du Li

Veure vídeo – Seguir Llegint


 GLICONUTRICIÓ I REGENERACIÓ CEL·LULAR

Benvolguts amics,

El passat 5 de juliol a Aiguafreda,  hi va  haver-hi una conferència sobre els gliconutrients a càrrec de la Dra. Llum Rodríguez i l’Agustí Jover, que son experts en glicobiología i gliconutrició.
Els gliconutrients son l’últim descobriment de la medicina moderna i que podria revolucionar els tractaments mèdics convencionals. Aquest descobriment ha estat desenvolupat per els laboratoris MANATECH dels EE.UU amb un impacte tant important, que la glicobiología començarà a estudiar-se a les universitats, dins de la branca de biologia. Amb dosis elevades d’aquests sucres (gliconutrients) que aquesta empresa americana te patentats, la Dra. Llum i l’Agustí, han comprovat, en els darrers anys, com es remunten moltíssimes malalties, incloent-hi aquelles on la medicina convencional, no donava esperances de vida.

Us presentem un article molt interessant i aclaridor sobre aquest tema.

GLICONUTRICIÓ I REGENERACIÓ CEL·LULAR

Gliconutrició

“Gairebé sense excepció, quan dos o més cèl·lules vives interactuen en una manera específica, els carbohidrats de la superfície cel·lular s’involucren.” Dr John Hodgson

Què és la glicobiologia?

La glicobiologia és la ciència que estudia estructures, biosíntesi i biologia dels sacàrids, monosacàrids, oligosacàrids i polisacàrids (cadenes de sucres) que es troben a la natura. És l’àrea d’investigació més recent que combina les disciplines de la bioquímica, biologia i medicina.

LLEGIR TOT L’ARTICLEEntrevista a Ana María Lajusticia, Llicenciada en Ciències Químiques i Dietista, amb 91 anys te un aspecte envejable, com es pot veure en qualsevol dels molts vídeos seus a Youtube. Sembla que ella mateixa va arribar a deduir el que necessitava per gaudir d’una bona salut:

 • Ana María Lajusticia, química especialista en magnesi.
 • Víctor-M. Amela. Ima Sanchís. Lluís Amiguet.

Ana Maria LajusticiaTinc 89 anys. Vaig néixer a Bilbao i visc a Barcelona. Sóc llicenciada en Ciències Químiques. He tingut sis fills. Sóc apolítica. Vaig deixar de ser religiosa perquè els capellans predicaven que la malaltia era un càstig. La xocolata negre pura és l’aliment natural amb més magnesi.

«El magnesi va curar la meva artrosi i és clau per a la salut».

-Gairebé 90 anys ¡i que jove! –

-Estic molt millor que fa trenta anys, la veritat. –

 

 

Tota la entrevista: Entrevista a Ana María Lajusticia

Més informació: http://www.anamarialajusticia.es/


Nou llibre recomanat:

LA VIDA SECRETA DE LAS PLANTAS

La vida secreta de les plantes és un llibre escrit per Peter Tompkins i Christopher Bird en què es demostra que les plantes no són simples vegetals , sinó que hi ha una interrelació directa entre elles , els humans i l’univers . Basat en tot un seguit d’estudis científics realitzats per diferents investigadors , recopilen èxits i troballes relacionades amb el món vegetal realitzats en els anys 1960 . El llibre es va publicar per primera vegada el 1973 . Plantes Exposa una sèrie de relacions físiques , emocionals i espirituals entre les plantes i l’home . El llibre , pren com a tema central les capacitats sensitives de les plantes ( conegut com “efecte Backster “), per més que aquestes no tinguin un sistema nerviós . la_vida_secreta_de_las_plantas-2


LA TERÀPIA DE LA LLIMONA CONGELADA

10.000 vegades més potent que la quimioteràpia

Notícia publicades a la revista mèdica més prestigiosa del món The Lancet. Molts professionals de la restauració i nutricionistes estan utilitzant o consumint la llimona sencera on res es malgasta. La Llimona (Citrus) és un producte miraculós per matar les cèl·lules canceroses. Llimona És 10.000 vegades més potent que la quimioteràpia. Per què no sabem res al respecte? Com que hi ha laboratoris interessats a fer una versió sintètica que els portarà grans beneficis . El seu sabor és agradable i no produeix els horribles efectes de la quimioteràpia . Quantes persones moren mentre aquest secret es manté, per tal de no posar en perill les grans corporacions multimilionàries? Pots usar qualsevol tipus de llimona o llima. Pots menjar la fruita de diferents maneres: la polpa, sucs, begudes, preparar gelats, pastissos , etc … Se li atribueixen moltes virtuts, però el més interessant és l’efecte que produeix sobre els quists i els tumors. Aquest fruit està provat contra els càncers de tots els tipus. Alguns diuen que és molt útil per a totes les variants del càncer. També és considerat com un espectre antimicrobià contra infeccions bacterianes i fongs, eficaços contra els paràsits interns i els cucs, regula la pressió sanguínia i la tensió arterial és un antidepressiu i combat el nerviosisme . És un alcalinitzant extraordinari que regularitza el pH de la sang per tenir una salut òptima. La font d’ aquesta informació és fascinant : procedeix d’un dels majors fabricants de la droga al món , diu que després de més de 20 proves des de 1970, els extractes van revelar que : Destrueix les cèl·lules malignes en 12 tipus de càncer , incloent el de còlon, de mama, pròstata, pulmó i pàncrees… Els compostos d’aquest fruit demostrat ser 10 000 vegades millor que el producte Adriamycin un fàrmac comunament usat en el món per a la quimioteràpia en la disminució del creixement de cèl·lules canceroses. I el que és encara més sorprenent: aquest tipus de teràpia amb l’extracte de llimona només destrueix les cèl·lules malignes del càncer i no afecta les cèl·lules sanes. Com es pot utilitzar la llimona sencera sense residus? Simple… Rentant la llimona i col·locant-la al congelador de la teva nevera. Una vegada que la llimona es congela, utilitza el teu ratllador i la llimona sencera (no cal pelar) i empolvora sobre del teu aliment. S’empolvora en les teves begudes, vins, amanides, gelats, sopes, pasta, salsa de pasta, arròs, sushi … Tots els aliments tenen un gust inesperadament meravellós, una cosa que mai has provat abans. Probablement pensaves que només el suc de llimona contenia vitamina C. Suc llimona Bé, sabem que les peles de llimona contenen vitamines 5 a 10vegades més que el suc de llimona en si. I sí, això és el que t’has estat perdent. Però a partir d’ara, en seguir aquest senzill procediment per congelar la llimona sencera i escampar-la sobre dels teus plats, pots consumir tots els nutrients i obtenir més salut . Closques de llimona rejoveneixen la teva salut en l’eradicació dels elements tòxics del cos . Va genial ..! ! Aprofita els beneficis sorprenents de llimona !


Danone obligat a retirar la seva publicitat enganyosa després de 15 anys

Ja és oficial des de finals de setembre de 2011 , ja no hi ha publicitat a la televisió (francesa). L’ «estudi sobre el iogurt» que va realitzar el  Dr. Didier Raoult , investigador francès , a la prestigiosa revista científica “Nature » de setembre de 2009 per fi ha donat fruits . Per al director del laboratori de virologia a l’Hospital de la Timone , Marsella , els iogurts i altres begudes làcties inflades de probiòtics que ens fan empassar des de fa prop de 20 anys tindrien un paper seriós en l’epidèmia d’obesitat que colpeja als nens a França i altres països amb dietes similars . Danone---NO Els pro-biòtics que Danone afegeix de forma sistemàtica en diversos iogurts , són segons promet la marca a la televisió , en diversos anuncis comercials, uns elements meravellosos que « reforcen » les defenses immunitàries . Hi ha més de 1000 milions d’aquests pro-biótics per pot d’Activia o d’Actimel . SEGUIR LLEGINT: Danone PREBIOTICS


 Alimentació contra el càncer

Odil Fernandez

Dra. Odile Fernández Nova pàgina web, en aquestr cas un bloc on ens parlen de l’alimentació com a teràpia per combatre el càncer. La Dra. Odile Fernández va ser una de les ponents en el seminari Alimentació i Salud de Balaguer on va participar entre d’altres el Dr. Martí Bosch i la nostre Dra. Isabel Cusó http://www.misrecetasanticancer.com/

Recetas-anticancer

 


Reportatge de TVE-2 – SORBOS DE MAR

Reportatge fet al programa “El escarabajo verde” de TVE-2 sobre l’aigua de mar i els seus beneficis. Amb intervencions d’Aquamaris de Badalona i la Isabel Cusó fent Txi-kung a la platja del Masnou.

NO US EL PERDEU

ESCARABAJO-VERDE

ESCARABAJO-VERDE-1


GUANÀBANA o GRAVIOLA

Fulles i polpa de guanábana

Guanàbana-1

És una planta que creix en àrees tropicals, a Amèrica del Centre i del Sud, especialment a l’Amazònia. També s’anomena Guanàbana, Guanábano, Catuche, Catoche; Graviola a Mèxic ; Mole a l’Índia. La fruita és de color verd fosc coberta d’espines suaus. És relativament gran i de pela molt prima. S’ha de collir abans d’estar madura. La polpa és blanca, cremosa, carnosa, sucosa i lleugerament àcida, mesura 20-30 cm de llarg, podent arribar als 2,5 kg.


EL CÀNCER I EL SUCRE

Adreça vídeo: http://youtu.be/aRYloBml590 EL CÀNCER I EL SUCRE

Segons els investigadors de la Universitat de San Francisco, Califòrnia, el sucre representa un risc per a la salut, ja que contribueix en la mort d’uns 35 milions de persones, a nivell mundial, cada any. Tan alta és la seva toxicitat que ara ha de ser considerada una substància potencialment tòxica, com l’alcohol i el tabac. La seva vinculació amb l’aparició de la diabetis és tal que les regulacions punitives, com ara un impost sobre tots els aliments i begudes que contenen “sucre afegit”, ara es justifica, van concloure els investigadors. També recomanen la prohibició de la seva venda en o prop de les escoles, així com l’establiment de límits d’edat en la venda d’aquests productes.

SEGUIR LLEGINT: EL CÀCER I EL SUCRE


PLANTES QUE CUREN, PLANTES PROHIBIDES

Amb Josep Pàmies

AdreçaWEB: http://youtu.be/qQq1mLssvLU

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s