El racó de l’ISA

ISA-01

2015-12

Ha nascut en Kai, ha començat una nova vida per no perdre l’esperança. Per recordar reviure cada dia amb entusiasme i emoció renovada, i també per seguir estimant-nos cada dia més. La vida és màgica, perquè la màgia és el Kai, perquè la màgia ets tu, sou… som tots.

En aquesta nova vida hi ha les vides que ens han deixat però que tornen en formes diferents. Que tots gaudim de l’alegria de viure amb amor als que ens envolten. Gaudim del moment present i acceptem els que han de vindre com a part de la vida, de la GRAN VIDA.

Una abraçada a tots i moltes felicitats en aquests dies esplèndids.

Bon Nadal, bon Any nou i bona vida

IMG-20151223-WA0004

IMG-20151223-WA0008

IMG-20151223-WA0007IMG-20151223-WA0000

 

 

 

 


 

2014-12

Hola a tothom

Van passant els dies i anem acabant  l´any 2014. Per a uns ha estat meravellós, per d´altres hi ha hagut penes i pèrdues importants però cada cop més ho anem vivint d´una manera més serena i afrontant que estem aquí només una estona de tot el que és l´eternitat.

I compartim la vida , el dia a dia amb tot l´Amor del que som capaços. Fent costat, escoltant, abraçant, plorant si cal amb qui ve a buscar consol.

Ja són 700 els pacients que han passat per casa per rebre assessorament i sentir una mica de caliu en el món fred de la medicina convencional.

Així serà mentre puguem fer-ho.

2014

El txi-kung també ha estat un punt fort de trobada…  Mentre va ser possible a la platja sota el sol, els núvols i fins i tot sota una tempesta de llamps i trons , meditacions la nit de lluna plena… i després ja als casals: a Can Malet, al Espai Ocata, a Teià, i al carrer Navarra.

Aquests darrers dies de l´any ens han portat al P. Fermín Maroto de Madagascar amb qui vaig tenir la fortuna de compartir quatre estius, atenent als més desafavorits, malalts, pobres, leprosos i famolencs.

Hem pogut escoltar-lo en la seva humilitat i senzillesa a Teià i a Aiguafreda. La gent ha estat generosa i es podrà donar a menjar “un plat d´arròs i frijoles” a 28.000 nens , comptant que en té uns 4000 recollits en les escoles que ell mateix a construït , vol dir que tenen menjar per a una setmana… ja veieu… tot el que fem queda curt, però és el que tenim.!

Només dir-vos que el meu cor està content perquè cada cop estimem més i formem una gran família que vibra amb la LLUM, l´AMOR i la VIDA.

Feliç Nadal a Tots… que tu siguis NADAL.

Isa

2014-03-14

Només vull transmetre pau, harmonia, serenitat i bellesa.
Fem d’aquest món un lloc millor per viure, començant per cadascú de nosaltres
Acompanyant-nos amb molt d ‘Amor

Isa

2014-02-15

El fet de no haver tingut noticies des de aquest espai, és que les prioritats han estat els pacients, la gent, i els qui han necessitat que estiguéssim al seu costat

DISMA. Durant el mes de gener vàrem compartir una bona estona al costat de la gent discapacitada mental de Disma a Can Humet.

És sempre una experiència meravellosa, perquè et demostren tot el seu amor, com nens , espontanis…. t´abracen, t´estimen.

Vàrem fer txi-kung del que fos adient a la manera de estar ells en aquest planeta.. Genial… fent els sons curatius amb ganes i entusiasme.

Després la relaxació … TOTAL… silenci, pau… respecte… AMOR… COMPARTIT.

LAMA CHOLEING

Ens va visitar per segona vegada  . Es una Lama que va passar 22 anys meditant al Tibet i a la Índia.

Tot el que durant aquests anys va anar visualitzant en la meditació és el que ens vol transmetre cada cop que ve.

Va fer una xerrada a Masnou i a Teià.. amb pràctica de exercicis de ioga i de sanació.

Estem preparant els vídeos per qui pugui estar interessat.

El proper mes tornarà i organitzarà xerrades, visites particulars , trobades de sanació…etc..(fotos)

Preparació per anar a fer txi-kung a la platja

Donat que el temps sembla que ens convida a avançar el txi-kung potser haurà de ser a la primavera ….sense esperar l´estiu… Així que el temps ens ho permeti podrem fer-ho a les 18 h. Aprofitant que encara hi ha claror , si es que la temperatura i el sol ens ho faciliten.

Ja us anirem posant al corrent .

Una forta abraçada

Isa.

2013-09-30

Han passat tantes coses des de que us vaig parlar des d´aquest Recó!!!

Ja ha arribat la tardor i com les fulles, hi ha gent a prop nostre que ja han deixat l´arbre per continuar un altra destí.

El meu germà Nacho va agafar el camí cap a les estrelles just a les 00,00 del dia 17 d’agost… el vàrem acomiadar el dia 18, dia del meu 65 aniversari…la gent m´abraçava tot dient …Felicitats!!! i jo feliç els responia…sí…ja no pateix.. és al cel.

espai (22)

La vida ha continuat… va voler que les seves cendres les poséssim al peu dels cirerers del terreny de la família, i entre dos cirerers que va voler que li regaléssim el dia del seu 50 aniversari. La pau, serenor i gran benestar va omplir el nostre cor i continua per sempre.

La tardor porta altres aires i aquí estem per deixar-nos endur per la brisa suau del

AMOR INCONDICIONAL.

Gràcies per estimar-me tant.!!

isa

================================================================

2013-08-07

Molt estimats amics i amigues,
El proper dimarts farem, a les 20.30, la trobada de txi-kung , xerrada, abraçades, emocions compartides i berenar-sopar vora mar . Els fanalets seran un motiu de fer encara més caliu a la trobada fins a tornar-nos a veure el 13 de setembre, divendres, a les 18 h.

09-2012-grup-platja

No cal dir-vos que l’amor , pau i serenitat de què hem gaudit en aquests moments en què hem pogut aturar et temps , l’estrès i les tasques rutinàries han estat sanadors per a tots.
Que no es quedi només en uns instants passats vora mar amb una gent meravellosa, sinó que ho portem per sempre dins el cor allà on anem.
Us estimo
Isa.

==========================================================

2013-08-03

Missatge-Isa

==========================================================

2013-07-16

Txi-kung i malalts

ISA-TXI-KUNG

El regal que representa per tots compartir les sessions de txi-kung cada dimarts al vespre vora mar… ens acompanya al llarg de tota la setmana.
Sabem i sentim que tots estem units, els malalts, els sans, els contents i els tristos… Som i ens sentim l’univers que tot ho uneix.
Una altra gratificació grandiosa és el fet de que familiars de malalts que ja han marxat i han deixat el seu cos físic… demanen hora per donar les gràcies per haver acompanyat amorosament els seus éssers estimats fins l´últim moment.

Txikung-ISA-2
Només puc dir que sento una felicitat immensa per tots els que fem aquesta gran família i   l’amor que compartim.
Isa.

================================================================2013-06-23

COMIAT TEMPORADA TXI-KUNG

Molt estimats companys i companyes, els que heu compartit les sessions durant tot el curs i els que no heu pogut compartir-les però ens heu acompanyat sempre amb el vostre suport,
Sabeu que de moment farem txi-kung els dimarts a partir del 2 de juliol a les 20 hores a la platja davant de Can Basomba. ´
Dir-vos que per a mi ha sigut un veritable regal veure totes aquelles persones unides per l’energia, l’estimació i les ganes de acompanyar-nos amorosament. Hem pogut compartir xerrades curtes però de gran interès com” L’aigua de mar, i altres tractaments naturals.
El bloc de Xerrades vora mar… és un mitjà per estar tots en contacte, sota la batuta de l’Esteve.
Una forta abraçada a tots i feliç estiu… que ens puguem banyar al mar… deixem que tots els seus minerals ens donin vida.
Isa

Isa

==========================================================

2013-06-07

Bon cap de setmana a tothom. Passi el que passi que la nostra actitud sigui de serenor i pau.
Que la alegria sigui dins del cor.. amb els que hi som , els que marxen a les estrelles, els que compartim les sessions de txi-kung…  i sobretot que l`AMOR sigui el nostre company de viatge sempre.

L'alegria del cor

Anuncis

Una resposta a “El racó de l’ISA

 1. Rosa Vargas

  Hola Isa i a tothom!!
  Una amiga m’ha adreçat al vostre Blog i m’ha encantat la voastra filosofía universal de la vida de que tot i tots estem interconectats i que jo comparteixo.

  Per això vull compartir amb vosaltres aquest text de Deepak Chopra:

  “Som viatgers en un viatge còsmic:
  pols d’estels que gira i balla
  en els remolins de l’infinit. La vida és eterna.
  Però les expressions de la vida són efímeres,
  momentànies, transitòries.
  Ens hem detingut un moment a trobar-nos,
  a conèixer-nos, a estimar-nos, a compartir.
  Aquest és un moment preciós, però és transitori.
  És un petit parèntesi en l’eternitat.
  Si compartim amb interès, amb lleugeresa de cor i amb amor,
  crearem abundància i alegria els uns per als altres.
  I llavors aquest moment haurà merescut la pena.”

  Salut!!
  Rosa Vargas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s