FOTOS DE MADAGASCAR

La Isabel Cusó després d’anys d’implicació directa a diferents països, entre ells Benin, Perú i Madagascar segueix, amb la col·laboració d’Alohanatur i les contribucions voluntàries dels seus pacients, aportant  recursos econòmics i medicaments naturals com a forma d’afavorir el desenvolupament d’aquestes zones deprimides i amb moltes necessitats bàsiques.

Destinem aquest espai a ensenyar-vos les fotos que ens envia el pare Maroto, missioner de la comunitat d’Antanimora, que gestiona 37 escoles amb 4.000 nens els quals gràcies a aquestes ajudes poden tenir un plat a taula cada dia ( arròs, llenties, mongetes, yuca…). Col·laborem també en la Leproseria d’Ampasy, al sud de l’Illa de Fort Dauphin.

El pare Maroto va arribar a aquelles allunyades i deprimides terres fa cinquanta anys, quan ell en tenia vint-i-cinc i, des de llavors, es dedica en cos i ànima a ajudar a les persones que hi viuen. És la història d’una persona extraordinària, humil i entregada, amb l’única recompensa i l’únic reconeixement de la gent a qui ajuda.

És un exemple de solidaritat i generositat al qual volem contribuir entre tots. Veureu poblats, escoles, nous pous i l’esperança d’ajudar a avançar a una població a la qual el govern ha deixat completament al marge i que, sovint, s’enfronta als perills de bandes de malfactors que els hi prenen el poc que tenen, així com a empreses multinacionals que exploten els minerals rics en aquella regió, sense deixar res pels seus habitants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s