AIGUA DESTIL·LADA O AIGUA MINERALITZADA

AIGUA DESTIL·LADA O AIGUA MINERALITZADA

La importància de l’aigua en la salut està fora de tot dubte. No obstant això, hi ha alguna cosa que no ens hem preguntat: si és millor beure aigua mineral o destil·lada. Perquè si un pregunta als metges la majoria li respondrà que l’aigua destil·lada no és apta per al consum humà. I no és així. L’aigua destil·lada i després reestructurada i energetitzada és molt més saludable.

En l’ésser humà adult el percentatge del seu pes que representa l’aigua està entre el 55 i el 60%. El cos humà és aigua al 99% del plasma, la saliva i els sucs gàstrics, el 84% models teixits nerviosos, el 73% del fetge, el 71% de la pell, el 60% del teixit connectiu i el 30% de l’ teixit adipós.

A aquestes dades cal afegir alguna cosa que encara tot just es conegut per la majoria de metges i biòlegs: que part d’aquesta aigua és especial com al seu dia va descobrir la professora en Farmacologia, Fotoquímica, Biòloga Marina i Geriatria Esther del Rio ja que està composta de cristalls líquids en forma de clatrats. Sent això el que permet que a l’interior del nostre organisme la informació viatge a velocitats increïbles i que, per tant, la seva pèrdua sigui una de les principals causes de malaltia i d’aquí que la seva restitució permeti recuperar la salut. “El nostre organisme -afirma durant la seva ponència en el II Congrés Internacional sobre Tractaments Complementaris i Alternatius en Càncer- és com un gran ordinador amb pantalla de cristall líquid que es relaciona amb l’exterior i amb l’interior així com amb el” disc dur “, el cervell, donant respostes en milionèsimes de segon gràcies al sistema de cristall líquid-magnetites. I això ens fa cibernètics. És més, es pot dir que tots els éssers humans estem interconnectats a través d’un sistema de cristall líquid amb la ment universal “.

Segons el Dr. Fereydoon Batmanghelidg “La major part de les malalties les causa la manca crònica de l’aigua” És a dir, són conseqüència de no beure la suficient quantitat d’aigua al dia. Per això assegura que l’aigua és la millor medicina natural per a gran nombre de les anomenades malalties. I afegeix “La deshidratació crònica és el estressant principal del cuir i la responsable desconeguda de la mort de milions de persones. Al meu parer és la responsable de la major part de morts per malaltia, molt per sobre de qualsevol altra afecció. No obstant això, els arrogants sistemes sanitaris dels supòsats països avançats no la consideren important i segueixen tractant als malalts amb productes químics en comptes de amb simple aigua fins que, al final, aconsegueixen que apareguin problemes de veritat ”

A això cal afegir que segons la Dra. Esther del Rio, l’aigua cristall líquid l’organisme l’obté de l’anomenada aigua biològica, és a dir, de la que contenen les fruites i verdures crues.

Pel que a més d’ingerir aigua és molt important ingerir també diàriament fruites i verdures crues, bé senceres o en sucs acabats de fer.

L’INPORTÁNCIA DE L’AIGUA EN EL NOSTRE ORGANISME

Cal pensar que l’aigua és el “disolvent universal” per excel·lència gràcies al seu elevat poder dielèctric, el mitjà de dissolució ideal en el qual gairebé totes les substàncies es poden dissoldre. Pràcticament tots els processos destacables d’intercanvi i transformació necessaris per a l’obtenció d’energia es desenvolupen en aquest mitjà líquid. És a més el mitjà de transport més efectiu. No només a nivell químic sinó a nivell fotònic i quàntic. I, sobretot, compleix una funció de neteja absolutament imprescindible.

Ens podem preguntar, bevem aigua de qualitat avui en dia? La diferència sol estar en la quantitat de minerals que té aquesta aigua, com menys minerals millor. Com que els minerals de l’aigua no són assimilats per l’organisme i han de ser eliminats. Així l’únic que pot acabar passant amb les aigües que bevem és tenir pedres als ronyons i els conductes urinaris així com en les parets intestinals, les artèries, les articulacions, el fetge i fins al cor, de vegades corroint fins i tot els teixits.

L’única aigua que aporta minerals orgànics assimilables per l’home i la resta d’animals és l’aigua de mar, els minerals que conté l’aigua per beure són inorgànics, només les plantes poden absorbir els minerals inorgànics.

I si creu que la mineralització de les aigües que bevem té una transcendència relativa hem de saber que al llarg de la vida podem acumular la ingesta de fins a 450 gots de minerals sòlids. Residus que si no s’eliminen s’acaben acumulant o corroint teixits donant lloc a nombroses malalties. I Com s’eliminen aquests minerals, dons bevent AIGUA DESTIL·LADA desmineralitzada, o “aigua dialítica”.

Hem de tenir en compte a més que la qualitat de l’aigua de la Terra en l’actualitat és infinitament pitjor que la de fa només un segle degut a la gegantina contaminació del planeta. La pluja àcida arriba fins a les més altes muntanyes i més recòndits aqüífers.

Aigua que conté tot tipus de substàncies químiques sintètiques causants de greus efectes secundaris, minerals inorgànics, alguns radioactius, bacteris, virus, fongs, floridures, micro-algues, etc. I que, a sobre, està carregada de moltes informacions patògenes.

Per purificar l’aigua de consum, tant embotellada com d’aixeta s’utilitzen principalment tres sistemes mecànics:

  1. Els filtres (mecànics, de carbó activat i els de resines d’intercanvi iònic)

D’aquests els millors són els de carbó activat, eliminen la sorra, la pudor, el clor i la majoria de contaminants orgànics com pesticides, herbicides, el benzè, els trihalometans (THM) i els policlorobifenils (PCB), a més de les partícules usuals d’al·luvió de forma parcial.

  1. Els dispositius d’osmosi inversa)

Fan tot el dels filtres de carbó activat i a més eliminen contaminants, inorgànics com l’arsènic, el bor, el cadmi, el calci, el crom, el coure, el plom, la plata, el manganès, el mercuri, els sulfats, els clorurs, el sodi, el seleni, i el zinc (no així el clor), a més dels contaminants radioactius estronci 90 i ràdio 226 i 228, un contaminant orgànic com el taní i, fins i tot, la major part de micro-algues, bacteris, fongs i floridures presents a l’aigua. No eliminen ni el ferro, els nitrats, els sulfurs, els fluorurs i els virus. Tenint en compte que només s’aprofita entre el 10% i el 20% de l’aigua. Avui ja han sortit alguns aparells que eliminen gairebé el 95% de tots els contaminants.

Preu amb descalcificadora d’aigües dures aproximat de 1.500 a 3.000 € al que cal afegir canvis de filtres, manteniment …

  1. Las destiladores al vapor

Aquestes eliminen tots els contaminants esmentats sense excepció: els orgànics, els inorgànics, els radioactius i els biològics. Preu mitjà de 200 a 300 €

EL AIGUA DESTIL·LADA

Què és l’aigua destil·lada? Aquella que procedeix de l’evaporació natural per elevació de la temperatura i un cop a l’atmosfera cau de nou a causa del fred en forma de pluja, rosada o neu. Aigua que antigament era recollida pels xinesos en cims més alts i a la qual anomenaven aigua de llarga vida i que avui en dia malauradament ja no pot fer-se perquè l’aigua i la neu que descarreguen els núvols està també contaminada.

¿I realment és potable l’aigua destil·lada? I la resposta és SÍ.

Arguments a favor i en contra sobre el consum de l’aigua destil·lada:

  1. En contra: L’aigua ha de tenir una càrrega mínima de minerals.
    A favor: Els minerals de l’aigua només els són útils als vegetals, no als animals que no poden assimilar-los. No es sostenible científicament.
  2. En contra: Diferència de pressió osmòtica entre aigua mineralitzada i la destil·lada. Possibilitat que les cèl·lules explotin.
    A favor: Quant l’aigua destil·lada entra en contacte amb el cos canvia la seva concentració i pressió. Milions de persones beuen aigua destil·lada al món.
  3. En contra: Poder conductor molt feble que pot dificultar la conducció elèctrica i fotònica entre les cèl·lules.
    A favor: Aquesta asseveració no té al nostre entendre cap fonament.

Cal afegir, segons el terapeuta i naturòpata Ignacio Chamorro (col·laborador de la Dra. R. Clark) “que l’aigua destil·lada, quan està calenta, està ionitzada. En bullir l’aigua aquesta es carrega i es satura amb ions negatius d’oxigen. A l’ingerir petits glops d’aquesta aigua al llarg del dia comença a netejar sistemàticament els teixits del cos ajudant a eliminar els ions carregats positivament, és a dir, els associats a l’acidesa alta i les toxines. De fet, quan algú decideix desintoxicar-prenent aigua destil·lada nota que en els primers dies la llengua sol adquirir un color blanc o groc, indici que el cos està eliminant toxines “.

 

“Grans científics contemporanis asseguren que l’envelliment i fins la mort es deu a les toxines que no s’ha pogut eliminar del cos. He comprovat que en fer te amb aigua destil·lada aquest té més sabor. I el cafè requereix menys porció de granulats. El gel, per la seva banda, forma cristalls més clars. Així mateix el menjar es digereix millor i les vitamines s’assimilen més fàcilment sent més efectives. En definitiva, el cos aprofita millor els nutrients i la sang porta més quantitat d’oxigen, funció de summa importància per a les cèl·lules vives. I el menjar es manté més temps sense corrompre “.

 “Per a la Dra. Hulda Clark és absolutament fonamental que tota persona amb alguna patologia degenerativa o malalta de càncer begui i cuini amb aigua destil·lada energetitzada”.

Per això hem de suggerir a aquells que s’animin a consumir aigua destil·lada que abans de beure-la la reestructuri, la ompli d’energia i carregui d’informació.

I com es fa això? Abans d’explicar-volem parlar-los de la memòria de l’aigua i de Masuru Emoto. Aquest científic japonès ha fet la investigació més completa i espectacular de l’aigua, algunes de les conclusions que podem veure en el seu llibre “Missatges de l’aigua”: 

  • L’aigua agafada en fonts i rierols de muntanya dibuixa belles estructures cristal·lines en contrast amb els vidres deformats que conformen les mostres d’aigua polucionada o estancada.
  • Les molècules d’aigua exposades a música clàssica adopten formes delicades i simètriques molt similars a les que adopten davant el so de la paraula gràcies.
  • Quan les mostres d’aigua van ser sonoritzades amb música heavy metal o exposades a paraules negatives o quan es van enfocar sobre elles intencionadament pensaments o emocions negatives, l’aigua no només no va formar vidres sinó que en el seu lloc es van crear estructures caòtiques i fragmentades.
  • Quan l’aigua va ser tractada amb olis florals aromàtics els vidres van tendir a imitar la forma de la flor original. El que semblaria demostrar que l’aigua ha captat la informació de la flor.

Ara podem seguir amb la pregunta Com tornem l’estructura, la energia i l’informació a l’aigua destil·lada?

  1. Abocant l’aigua d’un recipient a un altre des d’una altura d’almenys mig metre 8 vegades seguides.
  2. Una altra possibilitat, que pot ser complementària a l’anterior, és dinamitzar-la, és a dir agitant fortament abans de beure-la.
  3. Exposar l’aigua destil·lada a música harmònica, la de Mozart és ideal (Emoto va utilitzar la Simfonia Nº 40 en sol menor amb resultats espectaculars)
  4. Etiquetà l’aigua amb paraules positives (amor, gràcies, salut, harmonia …)
  5. Posar el recipient de l’aigua sobre una imatge simbòlica de pau o felicitat (dofí, paisatge de gran bellesa, la flor de la camamilla …)
  6. Amb aparells activadors de l’aigua, com el Activador d’Aigua Vital de l’alemany Sascha Witschonke. Els resultats van ser demostrats davant l’Institut Hagalis d’Alemanya concloent aquests que l’aigua destil·lada sotmesa al Activador d’Aigua Vital tenia un “alt valor biològic” i a la tecnologia de la seva invenció “un efecte regenerador” que provoca “la millora de les qualitats biològiques”

El mateix Instituït Hegalis va demostrar després de fer la prova a més de cent persones, que després de beure l’aigua destil·lada reconstituïda amb el regenerador de Witschonke en totes elles es va observar que només vint minuts després de beure un got de l’aigua els seus glòbuls vermells, que en principi estaven atapeïts per diversos motius, se separaven permetent que la sang fluís i s’oxigenés millor.

 

PDF CASTELLÀ AGUA DESTILADA CAST

PDF CATALÀ AIUA DESTILADA CAT

Article elaborat per AlohaNatur

Font: http://www.dsalud.com/reportaje/es-mejor-beber-agua-destilada-que-agua-mineral/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s