AHCC – SHIITAKE ANTI-CANCERIGEN NATURAL

Presentació:

El AHCC és un monosacàrid extret del miceli del fong Shiitake en condicions de creixement controlat en extracte de segó d’arròs. El procés patentat inclou la descomposició enzimàtica, esterilització i liofilització.

La fermentació, que trenca els nutrients en forma més absorbible per l’organisme, així com el seu baix pes molecular, augmenten la biodisponibilitat dels nutrients, els quals poden ser assimilats ràpidament pels glòbuls blancs i usar-se immediatament en la potenciació de les defenses de l’organisme .

Diversos estudis demostren que, anormalitats en les immunitats juguen un paper fonamental en el començament de certes malalties. Així mateix, és important un sistema immune que ens protegeixi ja que s’ha detectat una relació entre infeccions i malalties cròniques.

Com actua?

En casos de quimioteràpia es disminueix molt el sistema immunològic. Això deixa al pacient molt susceptible a infeccions. Una immunitat baixa pot també crear condicions perquè les cèl·lules canceroses proliferin.

El AHCC indueix la producció de citocines, que estimulen la immunitat cel·lular. El que augmenta el nombre de limfòcits T fins a un 200%. També dobla la població de macròfags i inhibeix un factor supressiu immune que promou el creixement tumoral. Activa els marcadors de les cèl·lules assassines limfocitàries (NK) de ràpida actuació en l’organisme.

Principals usos:

  • Persones amb càncer, hepatitis o sida.
  • Casos de diabetis, malalties del cor, hipertensió o malalties autoimmunes, reduint les complicacions del tractament.
  • Casos de dolor crònic, dolor d’artritis, cops o fibromiàlgia.
  • Persones amb infeccions cròniques: càndida, estafilococus, paràsits, herpes, etc.
  • Persones exposades a condicions mediambientals perilloses o a productes químics tòxics.

Ingredients:

Extracte sec de miceli de shiitake (Lentinula edodes (Berk.) Pegler), amb un 30% de polisacàrids, agent de recobriment àcid esteàric, maltodextrina, agent de càrrega cel·lulosa microcristal·lina, alfa-ciclodextrina. Coberta de la càpsula: espessidor hidroxipropilmetilcelulosa

Forma d’ús:

  • Augment de les defenses: Prendre 2 càpsules al dia.
  • Tractaments amb quimioteràpia o radioteràpia: Prendre 12 càpsules de AHCC al dia. El productes és més efectiu com més repartides estiguin les preses i si es prenen 2 hores després de menjar o 1 hora abans.
  • Problema crònic: Començar el tractament amb una dosi de xoc de 6 càpsules al dia durant 1 o 2 setmanes, depenent de la severitat i naturalesa del problema, si es nota millora pot disminuir la dosi a 2 càpsules al dia.
  • Es recomana prendre 1 comprimit / càpsula de Askorbato K-HDT (vitamina C) 5 minuts abans de l’AHCC.

AHCC_SUPRALIF-COMPLERT

ARTICLE MICOTERÀPIA EN PDF

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s