Hidroteràpia de colòn

Ènema (Lavativa)

 

PROCEDIMENT

 

Utilitzar 10 gotes de CD activades (10 g de NaClO2 + 10 g DE HCl) per cada litre d’aigua calenta, a la temperatura aproximada del cos. S’omple l’irrigador d’aigua i es preparen les gotes en un got a part. Una vegada activades es barregen amb l’aigua de l’irrigador.

 

 

 

La millor posició és estar tombat del costat dret del cos per facilitar la fàcil penetració de l’aigua. S’obre la vàlvula i es comença a omplir el còlon. Es recomanen irrigadors de dos litres. Es pot fer en vàries tandes petites o en una de sola, segons les condicions i el benestar de la persona.

S’intenta retenir el líquid de tres a cinc minuts abans d’evacuar, per incrementar l’eficàcia. Més de cinc minuts no són necessaris.

 

PER QUE LA NETEJA DE CÓLON

Segons la Real Acadèmia Britànica el 90% de les malalties i del malestar està relacionat directa o indirectament amb el còlon brut. Si considerem el còlon com la cloaca del cos, les toxines que s’hi acumulen es filtren a la sang i deterioren greument la salut. En el còlon del majors de 40 anys es pot trobar generalment entre 2 i 12 quilos de sediments. En aquest gruix d’escombraries no purgada es mouen els paràsits més o menys grans intoxicant l’organisme de l’hostaler de forma lenta, però segura. Dels aliments que arriben al sistema digestiu els paràsits consumeixen la major part dels millors nutrients deixant moltes vegades escombraries a l’hostaler. És per això que encara que mirem de menjar de forma sana, prendre vitamines suplantaries i altres productes, no s’aconsegueix cap milloria, es més, a vegades s’aconsegueix el contrari: nodrir els paràsits. Un dels millors mètodes d’eliminar tot aquest gruix es l’anomenada “hidroteràpia de còlon”, que un tècnic pot realitzar o en cas de pràctica un mateix.

 

PDF CASTELLNO Ènema-cast

PDF CATALÀ Ènema-cat

Article complert CUCS PARÀSITS EN HUMANS: Cucs paràsits en humans

 

Avís:

El contingut del present missatge, del nostre bloc i de la pàgina www.alohanatur.com és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat , ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. Tota la informació que s’ofereix a través de d’aquest missatge, del nostre bloc i de la pàgina www.alohanatur.com no substitueix, en cap cas, un assessorament sanitari qualificat. AlohaNatur declina tota responsabilitat sobre les conseqüències que un mal ús d’aquest contingut pugui tenir en la salut dels pacients. Així mateix es recomana que els pacients comuniquin al seu metge convencional quines teràpies complementàries els acompanyen durant els tractaments convencionals.

 

Anuncis

2 respostes a “Hidroteràpia de colòn

  1. Retroenllaç: CUCS PARÀSITS EN HUMANS – xerradesvoramar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s