CUCS PARÀSITS EN HUMANS

Cucs paràsits en humans

Els cucs paràsits, també coneguts com helmints, són organismes que viuen dins dels seus amfitrions. En els éssers humans, viuen a l’interior del cos, en el tracte digestiu o l’àrea de la columna i s’alimenten del menjar consumit per l’amfitrió. Els paràsits en el cos humà causen debilitat i diverses malalties, ja que el cos no és capaç d’absorbir els nutrients en forma apropiada a causa de la presència dels paràsits en el tracte digestiu i de la toxicitat dels seus detritus.

Tot i que la majoria dels estudis se centren en els paràsits intestinals, se sap que envaeixen tot el cos incloent-hi zones considerades segures com el cervell.  Precisament en aquestes localitzacions els paràsits se senten segurs per ser àmbits on no pot actuar la immunologia.

Tampoc els paràsits discriminen edat i classe social; molts suposen erròniament que els paràsits son propis de la gent de zones marginals. En realitat tos els tenim i els tindrem; la diferència es dona en la quantitat, les especies i la antiguitat en la infestació.

En els humans, igual que en els animals, són els aliments i l’aigua els que incideixen en la nostra salut o en  si estem destinats a una vida de baixa energia i molts fàrmacs. Una salut empobrida i els paràsits solen anar de la ma. En el cas dels humans, l’aigua i els aliments contaminats en han immunodeprimit fins a convertir-nos en hostes d’una extensa varietat de paràsits.

El nostre sistema immunològic no sempre triomfa en la batalla contra els paràsits. Ells poden confondre el nostre sistema immune alterant permanentment la producció d’antígens o mimetitzant-se amb les cèl·lules del nostre organisme. Un altre factor que dificulta molt la seva eradicació es la radioactivitat tant freqüent en el nostre entorn.

Com a conseqüència, actualment els humans som hostes de quatre fascíoles comuns, a més del Fasciolopsis Buski (paràsit del càncer), son: paràsits del fetge oví, paràsit pulmonar, paràsit pancreàtic i paràsit del fetge humà. Paràsits menys comuns ho són cada cop menys, com el Gastrothylax, causant del síndrome de Dawn, fibrosis quística i malaltia poliquística del ronyó (tres malalties genèriques) o el Echinostoma Revolutum, paràsit present en tots els casos de “cadira de rodes” o el Rucurvatum Echinoporyphium, un dels paràsits de la Diabetis ( a més del Eurytrema Pancreaticum). Tots ells són paràsits que estan guanyant terreny.

La pràctica totalitat dels nens afectats d’autisme i en la majoria de malalties cròniques, s’han trobat gran quantitat de mucoses, difícils d’identificar, similars a un ascaris mort. Segons el Dr. Volinsky de la Universitat de Florida, sembla que no procedeixen del nostre organisme i que segons el Andreas Kalcker podria ser una forma de “magma parasitaria” no classificada i que per això no surt en les anàlisis clíniques. En aquest cas el Andreas Kalcker a aconseguit recuperar del autisme a 200 nens utilitzant un protocol amb Diòxid de Clor (http://alohanatur.com/ca/llibre-andreas-kalcker-salut-prohibida_27.html)

Us presentem alguns d’aquests cucs paràsits per conèixer els seus tipus, els símptomes i les mesures preventives que s’han d’adoptar per evitar-los i els mètodes de tractament disponibles per desfer-se’n.

TIPUS

Hi ha diversos tipus de cucs paràsits en éssers humans, que es classifiquen sota diversos paràmetres. Els més importants s’esmenten a continuació.

 

Platyhelminthes

Els Platyhelminthes, també coneguts com cucs plans, són bilateralment simètrics i no tenen cavitat interna. Tenen cossos plans i no tenen òrgans circulatoris i respiratoris. Són paràsits i s’alimenten d’altres formes de vida. Hi ha 173 espècies descobertes de Platyhelminthes que viuen en els éssers humans. En aquesta categoria estan inclosos:

 

 • Digenea: La Digenea és una subclasse de Platihelmintes. Són cucs plans que es caracteritzen per tegument sincitial. Tenen dues ventoses – ventral i oral. La Digenea adulta es troba comunament en el tracte digestiu, però pot existir en tots els sistemes d’òrgans en el cos. Hi ha 113 espècies descobertes de Digenea trobades en els éssers humans.

 

 • Turbellaria: La seva forma és plana com un full per estructura. Aquests cucs no tenen els sistemes circulatori i respiratori, el que significa que obtenen oxigen i nutrients a través de la difusió. Hi ha 3 espècies de tomballaries trobades en els éssers humans.

 

 • Cestoda: Les cestodes, comunament conegudes com les tenies, viuen en el tracte digestiu de l’organisme amfitrió. Les cestodes no tenen ni boca, ni cap, ni tracte digestiu. No obstant això, el seu cos té un segment anomenat escòlex que s’adhereix a la paret intestinal i el paràsit intestinal d’aquesta manera és capaç d’absorbir els aliments.

 

 • Eucestoda: La eucestoda és un tipus de cuc pla que entra dins de la classe Cestoda. Les seves larves tenen sis ganxos al cap. Hi ha 57 espècies descobertes de eucestoda que es troben en els éssers humans.

 

 • Trematode: Els trematode, coneguts comunament com trematodes, són de forma oval i tenen una capa resistent sobre el cos exterior, coneguda com tegument, que els protegeix de qualsevol trauma en el tracte digestiu de l’organisme amfitrió. Els trematodes també es troben en el fetge i el conducte biliar. La seva amplada no només pot ser del voltant d’una polzada, sinó que la seva longitud pot mesurar uns pocs centímetres.

 

Acanthocephalas

Els acanthocephalas, també coneguts com cucs de cap espinosa, tenen cicles de vida complexos. Els cucs d’aquest tipus tenen una probòscide reversible i espines amb les que tallen i s’aferren a la paret intestinal de l’organisme amfitrió. Hi ha 7 espècies descobertes de acanthocephalas que es troben en els éssers humans.

Nematoda

Els cucs pertanyents a aquesta classe es coneixen també com cucs rodons en els éssers humans. La seva característica principal és la presència d’un sistema digestiu que s’assembla a un tub, en els seus dos extrems. Tenen un cos llarg i prim i la seva longitud pot variar des de 2 fins a 30 cm. Hi ha 138 espècies descobertes de nematodes que es troben en els éssers humans. Els cucs del cor o Dirofilaria immitis que pertanyen a aquesta classe, passen a través de les picades de mosquits d’un amfitrió a un altre.

Nematomorpha

La característica distintiva dels cucs Nematomorpha, també coneguts com cucs Gordian, és que ells mateixos es lliguen en nusos. La seva mida mitjana és d’1 cm a 1 metre. Els Nematomorpha adults tenen vida independent, mentre que les larves són paràsits. Hi ha 24 espècies descobertes de Nematomorpha que es troben en els éssers humans.

 

Símptomes

 • La diarrea: Certs protozous, com l’Entamoeba histolytica, poden causar la producció de més d’un enzim anomenat prostaglandina, el que condueix a la pèrdua del sodi i el clorur del cos. Aquesta condició pot convertir-se en diarrea o la amibiasis, on la persona pot experimentar excrements soltes i aquoses. Aquesta condició també pot conduir a la síndrome de l’intestí irritable (IBS).
 • La fatiga: Els patògens en el cos poden esgotar l’energia. Això es deu al fet que els microorganismes causen la mala absorció dels hidrats de carboni, els greixos, els minerals, les proteïnes i les vitamines, que poden donar lloc a les deficiències. Tots aquests factors poden drenar l’energia vital del cos i acaben a la fatiga. A falta d’un diagnòstic oportú i un tractament adequat, aquest símptoma pot portar a la síndrome de la fatiga crònica.
 • Les al·lèrgies: La presència de certs paràsits en el cos poden causar reaccions al·lèrgiques. Alguns paràsits irriten i perforen el revestiment intern del tracte intestinal, el que condueix a la permeabilitat intestinal (també conegut com un intestí permeable). La presència d’aquests patògens en el cos, condueix a la producció excessiva de les cèl·lules de defensa del cos, anomenats eosinòfils. Un excés d’aquestes cèl·lules de combat en el cos, pot causar reaccions al·lèrgiques. La presència d’aquests paràsits, que produeixen l’al·lèrgia, també pot desencadenar la producció de més immunoglobulina E (IgE), que és un tipus d’anticòs.
 • L’anèmia. La presència de certs tipus de cucs, com Taenia solium (tenia), Ascaris lumbricoides (cuc intestinal) i els trematodes hepàtics, s’uneixen a la membrana mucosa de l’intestí i xuclen els nutrients del cos. Si hi ha molts cucs presents en el tracte intestinal, que també tendeixen a xuclar la sang, causant l’anèmia per la deficiència de ferro o l’anèmia perinicious.
 • La distensió i els gasos: La inflamació causada, a causa de les toxines produïdes pels patògens que viuen a l’intestí prim, pot conduir a una sensació de sacietat o inflor i els gasos. Això també pot conduir a la indigestió dels aliments rics en fibra com els fesols, les verdures i les fruites fresques. El símptoma d’aquesta malaltia, és una distensió recurrent a l’abdomen. Aquest símptoma pot durar des d’uns pocs mesos a diversos anys, fins que els protozous són completament eliminats del cos.
 • El restrenyiment: Alguns paràsits són tan grans que tendeixen a bloquejar el pas intestinal restringint el moviment intestinal adequat. La infestació dels cucs pot causar el restrenyiment, pot causar l’eliminació dels materials de rebuig del cos.
 • El dolor articular i muscular: Els paràsits tendeixen a viatjar a altres parts del cos i, de vegades, fins i tot als músculs. Això pot conduir a la rigidesa muscular, el dolor, la irritació i la inflamació de les articulacions.

 

 • Les malalties de la pell: Les toxines produïdes pels paràsits, poden provocar reaccions al·lèrgiques en la pell, com la urticària, èczema i erupcions degotant. La infestació dels protozous pot causar la dermatitis, la inflamació, les úlceres i les lesions en algunes parts del cos, com la cara, al voltant dels ulls i els peus.
 • Altres símptomes: Alguns paràsits causen altres símptomes, com dolors, l’apatia, els tumors, els trastorns del son, el cruixir les dents, el desgast muscular, la disfunció del sistema immunitari, la capacitat d’alteració cognitiva, dificultats de concentració, el nerviosisme , etc.

 

Tractament

Quant es refereix al tractament de cucs paràsits en els éssers humans, el metge primer farà una prova de femta per determinar el tipus d’ous dels cucs que estan presents en el cos. Llavors, d’acord amb el tipus de cucs paràsits presents, li prescriurà un vermicida. Els vermicides són medicaments força tòxics i s’aconsellen tractaments naturals.

El nostre tractament aconsellat te dues parts:

 1. DESPARASITACIÓ

Hem elaborat el producte que anomenem Tridex que es un destil·lat amb Clau d’olor, Pela de nou de Noguera Negra o Noguera Americana, Donzell (Ajenjo), Orujo. Que juntament amb les terres de Diatomees formen un mètode natural i efectiu d’eliminar la majoria de paràsits intestinals.

 

Podeu trobar el protocol al nostre bloc:

DESP. BO TRIDEX + DIATOMEES – CAT

 

 1. HIDROTERÀPIA DE COLON

Segons la Real Acadèmia Britànica el 90% de les malalties i del malestar està relacionat directa o indirectament amb el còlon brut. Si considerem el còlon com la cloaca del cos, les toxines que s’hi acumulen es filtren a la sang i deterioren greument la salut. En el còlon del majors de 40 anys es pot trobar generalment entre 2 i 12 quilos de sediments. En aquest gruix d’escombraries no purgada es mouen els paràsits més o menys grans intoxicant l’organisme de l’hostaler de forma lenta, però segura. Dels aliments que arriben al sistema digestiu els paràsits consumeixen la major part dels millors nutrients deixant moltes vegades escombraries a l’hostaler. És per això que encara que mirem de menjar de forma sana, prendre vitamines suplantaries i altres productes, no s’aconsegueix cap milloria, es més, a vegades s’aconsegueix el contrari: nodrir els paràsits. Un dels millors mètodes d’eliminar tot aquest gruix es l’anomenada “hidroteràpia de còlon”, que un tècnic pot realitzar o en cas de pràctica un mateix.

 

Llegir tot a: https://xerradesdemar.wordpress.com/2017/03/08/hidroterapia-de-colon/

PDF castellano: https://xerradesdemar.files.wordpress.com/2017/03/c3a8nema-cast.pdf

PDF català: https://xerradesdemar.files.wordpress.com/2017/03/c3a8nema-cast.pdf

 

Per descomptat per al tractament de cucs paràsits consumeixi herbes com llavors de carabassa, clau, nou negre, arrel de genciana, menta, farigola, llavors de fonoll i llavors d’aranja. Aquestes herbes són conegudes per les seves propietats de matar paràsits i s’utilitzen com a remeis naturals contra paràsits per a totes les edats.

Prevenció

Cal mantenir la neteja prenent un bany cada dia. Renteu-vos les mans amb freqüència, especialment després d’anar al bany i abans de menjar. Utilitza roba neta i rentada. Mantingui les condicions higienicosanitàries. Renti les verdures i fruites abans de menjar o cuinar-les. No deixeu els aliments cuinats fora del frigorífic durant llargs períodes de temps. Aquestes mesures preventives segurament disminuiran la prevalença de paràsits intestinals al vostre voltant.

En l’actualitat s’estima que uns tres milions de persones estan infectades amb cucs paràsits. Amb un nombre tan alt, la seva prevenció i tractament, ja sigui pels remeis naturals o medicinals, s’ha convertit en una necessitat.

Si voleu aprofundir us aconsellem el reportatge Discovery Salud:

http://www.dsalud.com/reportaje/parasitos-causa-de-muchas-patologias/

 

 

Anuncis

3 respostes a “CUCS PARÀSITS EN HUMANS

  1. Hola Elisa
   Si, el Tridex es totalment natural elaborat amb plantes de producció ecològica de les Gavarres.
   Es apropiat per oxilurs i es pot utilitzar en menors de 8 anys amb la mitat de la dosis dels adults.
   Pots posarte en contacte amb nosaltre mitjançant:
   coreu:alohanatur@alohantur.com
   http://www.alohanatur.com
   972 630 683 de 9 a 13h i de 15 a 19h
   Gràcies

 1. PTH

  A mi em van diagnosticar fa unes setmanes Blastocystis hominis, no és un cuc però també és un paràsit intestinal. El metge em va dir que hi ha un medicament específic per aquest casos, coneixeu alguna cura natural d’aquest protozou?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s