Desparasitació

PROTOCOLS DESPARASITACIÓ

Desparasitació TRIDEX:

PRODUCTES NECESSARIS:

Es recomana a fer-ho amb lluna plena *

PREVENTIU :

  • DIA 1, 2 i 3- Prendre tres gotes de Tridex dissoltes en un líquid (aigua, infusions, sucs o similar) natural o tebi, durant tres dies i es recomana en la setmana de lluna plena (2 dies abans de la lluna plena i 1 dia després de la lluna plena). Sempre amb l’estómac ple, o després del dinar o del sopar.
  • DIA 4- Una cullerada d ‘oli de ricí o oliva fort en dejú.
  • DIA 5 al 11 – Terres de diatomees. La mida com el cigró tres cops al dia dissolt en un líquid (aigua, infusions, sucs o similar), preferiblement abans d’esmorzar, dinar i sopar durant una setmana.

INTENSIU:

  •  DIA 1 al 7 – Prendre sis gotes de Tridex dissoltes en un líquid (aigua, infusions, sucs o similar) natural o tebi, durant set dies en la setmana de lluna plena (3 dies abans de la lluna plena i 4 dies després de la lluna plena). Sempre amb l’estómac ple, o després del dinar o del sopar.
  • DIA 8 – Una cullerada d ‘oli de ricí o oliva fort en dejú.
  • DIA 9 al 15 – Terres de diatomees. La mida com el cigró tres cops al dia dissolt en un líquid (aigua, infusions, sucs o similar), preferiblement abans d’esmorzar, dinar i sopar durant una setmana.

* Aquest tractament (qualsevol que es triï) cal repetir-lo cada tres llunes plenes o cada tres mesos. Els paràsits posen els seus ous en aquest període i per tant és millor atacar-los en aquest moment per eliminar-los així com als ous o larves.

QUÈ SÓN ELS PARÀSITS :

Els cucs paràsits, també coneguts com helmints, són organismes que viuen dins dels seus amfitrions. En els éssers humans, viuen a l’interior del cos, en el tracte digestiu o l’àrea de la columna i s’alimenten del menjar consumit per l’amfitrió. Els paràsits en el cos humà causen debilitat i diverses malalties, ja que el cos no és capaç d’absorbir els nutrients en forma apropiada a causa de la presència dels paràsits en el tracte digestiu i de la toxicitat dels seus detritus.

En els humans, igual que en els animals, són els aliments i l’aigua els que incideixen en la nostra salut o en  si estem destinats a una vida de baixa energia i molts fàrmacs. Una salut empobrida i els paràsits solen anar de la ma. En el cas dels humans, l’aigua i els aliments contaminats ens han immuno-deprimit fins a convertir-nos en hostes d’una extensa varietat de paràsits.

El nostre sistema immunològic no sempre triomfa en la batalla contra els paràsits. Ells poden confondre al nostre sistema immune alterant permanentment la producció d’antígens o mimetitzant-se amb les cèl·lules del nostre organisme. Un altre factor que dificulta molt la seva eradicació es la radioactivitat tant freqüent en el nostre entorn. Com a conseqüència, actualment els humans som hostes de quatre fascíoles comuns, a més del Fasciolopsis Buski (paràsit del càncer), son: paràsits del fetge oví, paràsit pulmonar, paràsit pancreàtic i paràsit del fetge humà. Paràsits menys comuns ho són cada cop menys, com el Gastrothylax, causant del síndrome de Dawn, fibrosis quística i malaltia poliquística del ronyó (tres malalties genèriques) o el Echinostoma Revolutum, paràsit present en tots els casos de “cadira de rodes” o el Rucurvatum Echinoporyphium, un dels paràsits de la Diabetis ( a més del Eurytrema Pancreaticum). Tots ells són paràsits que estan guanyant terreny.

NOTES

Què és el Tridex: combinació de plantes amb poder desparasitador 100% natural i ecològic. Destil·lat amb Clau d’olor, Pela de nou de Noguera Negra o Noguera Americana, Donzell (Ajenjo), Orujo.

Què són les Diatomees: La Terra de Diatomees són algues microscòpiques fossilitzades que es presenten com roques silícies sedimentàries de color blanc intens. Pel que també se les coneix com la Terra Blanca. La seva característica principal és que estan envoltades per una paret cel·lular formada de sílice opalí o diòxid de silici hidratat. Quan les algues moren, tot el contingut orgànic es destrueix, excepte el seu esquelet de sílice que es diposita en el fons de l’aigua i amb el pas del temps forma grans dipòsits d’algues fossilitzades conegudes com a terra de Diatomees, material per tant inert i no tòxic .

Quan ens hem de desparasitar: Aquest tractament (qualsevol que es triï) cal repetir-lo cada tres llunes plenes o cada tres mesos. Els paràsits posen els seus ous en aquest període de lluna plena i per tant és millor atacar-los en aquest moment per eliminar-los així com als ous o larves.

Desparasit TRIDEX TRIDEX CASTELLANO

DESP. BO TRIDEX + DIATOMEES – CAT

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s