“AVES” JUNTS EN FAMÍLIA

“AVES” JUNTS EN FAMÍLIA

Acolliment de famílies amb malalts oncològics

logo-aves

Estades de tota la família en cases rurals, on es procura que tots els membres de la família gaudeixin d’espais d’atenció personal, d’espais lúdics i d’activitats compartides en les que se sentin tots partícips i protagonistes.

En el procés de malaltia d’un familiar es vital el suport i la cura de tots els membres de la família. AVES ofereix un recurs de suport a les famílies que afronten situacions complexes per la malaltia d’un dels seus membres, en especial d’algun dels seus fills/es, nebots/des, nets/es.
Consisteix en una estada en família, en un entorn rural on es procura que tots els membres gaudeixin d’espais de cura personal i també, d’espais i activitats compartides on tots se sentin part i protagonistes.

ESTADA EN UN ENTORN RURAL

Durant l’estada, d’entre 3 a 7 dies, la família esta acompanyada de persones col·laboradores i voluntàries de l’entitat AVES. Es promou el descans i la cura, amb activitats a la mateixa casa d’acollida i altres organitzades el mateix territori. S’afavoreix l’atenció a tots els membres de la família, donant suport i recursos en el procés que estan vivint.

aves-2

S’aprofiten els espais lúdics i d’activitats de la zona d’acollida per gaudir de la natura i s’organitzen tallers creatius on tots els membres de la família hi puguin participar.OBJECTIUS

Facilitar a la família moments de vida compartida, espais i activitats que proporcionin moments de benestar a tots els seus membres; oferint una presència atenta: escolta als pares i germans/es i moments d’intercanvi de la vivència, emocions, … Acollir i, en definitiva,  facilitar experiències de plenitud, que enforteixin els vincles, i el seu record sigui base pel futur.

aves-1

EXPERIÈNCIA PIONERA DE REFERÈNCIA

S’està duent a terme des de fa 7 anys a Grenoble (França), a un poble a prop dels Alps anomenat Vercors.

Existeix una experiència pionera en el sentit que proposa JUNTS EN FAMÍLIA. L’impulsa l’associació COEUR VERS CORPS . El mateix hospital que es va adherir al projecte (L’Intitut d’Hematologia i d’Oncologia Pedriàtrica de Lyon) ha constatat l’ajuda que representa per a les famílies passar un temps junts en un lloc natural i acollidor.

Contacte: “Aves” Junts en família
Av. Diagonal, 515 1º 2ª
08006 Barcelona
Tel.: 932 171 150
info@avesgams.org
http://www.avesgams.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s