LA MORINGA I FIDEL CASTRO

LA MORINGA OLEÍFERA

Fa poc, un metge molt proper al expresident Cubà, Fidel Castro, el seu nebot doctor José Luís Galdes, feia una excepció a l’hermetisme que sol haver-hi per el que fa a aquests casos en aquell règim, per explicar una de les eines primordials en el procés de curació del Fidel, el tractament amb MORINGA.

Reproduïm una petita part de l’entrevista:
“He de dir que el “Comandante” es troba be. Presenta un estat psico-físic molt bo. La passada tarda vàrem estar parlant de la MORINGA y de la seva importància per el desenvolupament de noves cèl·lules, així com l’influencia en el retard de l’envelliment y l’augment de calories bones per l’organisme”

En el nostre bloc ja em parlat de la MORINGA, volem insistir perquè estem convençuts dels seus beneficis i per això fem aquí un resum d’un extens article de la revista del Col·legi Ayurveda de Califòrnia:

MORINGA

LA MORINGA:

És realment un prodigi, si considerem les seves innombrables propietats curatives i nutricionals, sobretot, en el tractament del temible CÀNCER, DIABETIS, que són les principals causes de mort a tot el món.

Però, realment la moringa pot combatre el càncer i la diabetis ?. Nombroses i responsables investigacions assenyalen que si.

A més de ser un magnífic agent preventiu, és un eficaç combatent, doncs ho ataca des de diferents angles:

  • Amb els Benzyl Isothiocyanate presents a la planta que han provat ser potents i selectius inhibidors d’una varietat de carcinògens químics.
  • Amb el seu component Niazimicinque a més de ser un eficaç hipo-tensor, ha provat les seves propietats com a agent anti tumoral.
  • Amb el seu indiscutible poder nutricional, que enforteix i activa el nostre sistema immunològic, capacitant-lo per protegir-nos d’aquesta i de qualsevol malaltia.
  • Amb la seva gran riquesa en antioxidants que combaten els radicals lliures prevenint no només el càncer, sinó evitant també l’envelliment prematur de la pell i els nostres òrgans.

El paper de la MORINGA en les  ÚLCERES GÀSTRIQUES i el seu us com ANTIÀCID

Un estudi de l’extracte de fulles de moringa per determinar els seus efectes en ulceració gàstrica experimental va concloure que l’extracte de fulles pot ser benèfic per al tractament d’úlceres gàstriques en contrast dels clàssics anti àcids, antihistamínics i tractaments quirúrgics.
Dues setmanes de tractament amb Moringa oleífera sana el dany de l’úlcera gàstrica.

El paper de la MORINGA en les  ENRAMPADES MUSCULARS I EL SOMNI

Es troba que la moringa redueix significativament les rampes musculars, i disminueix la calor del cos millorant el son.

Beneficis per el COR, COLESTEROL, TRIGLICÈRIDS, ARTERIOSCLEROSI

S’ha trobat que la moringa beneficia significativament al cor.

L’extracte d’aigua de fulles de Moringa oleífera (ET de Moringa) posseeix forts activitats antioxidants.

La prevenció de formació de plaques d’arteriosclerosi en artèries, així com la disminució de l’activitat de lípids per l’extracte ha estat demostrada en conills alimentats amb dietes d’alt colesterol.

La MORINGA té un potencial terapèutic per a la prevenció de malalties cardiovasculars. Funciona també com la simvastatina en la disminució del colesterol, triglicèrids i la inhibició de la formació de plaques arteriosclerosi.

Fonts: www.escuelaayurveda.com/recursos/articulos/moringa-propiedades-medicinales-hierbas-ayurveda

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s