JIN SHIN JYUTSU, l’harmonització de l’energia vital

A les sessions de txi-kung de la Isabel Cusó ja fa temps que hi ha introduït el Jin Shin Jyutsu com una pràctica de relaxació i harmonia. Avui us en fem una presentació i anirem en properes ocasions ampliant la informació amb la col.laboració de la Elisenda, sobre aquest art ancestral que ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i ens dóna una eina per fer el viatge cap al nostre interior, descobrint la possibilitat de mantenir en equilibri els nostres aspectes físic, mental, emocional i espiritual.

Jin Shin Jyutsu ® fisio-filosofia és un art antic d’harmonització de l’energia de vida al cos. Nascut de la saviesa innata i transmès de forma oral de generació en generació, l’Art havia caigut en relativa foscor quan va ser reviscut dramàticament a principis de 1900 pel mestre Jiro Murai al Japó.

Superant una malaltia terminal, mestre Murai va dedicar la resta de la seva vida a la investigació i el desenvolupament de Jin Shin Jyutsu, basant-se en una gamma d’experiències personals i en manuscrits com el Kojiki (Llibre de Coses Antigues).

Aquest anagrama presenta un esquema dels efectes que s’intenten resoldre amb la pràctica de Jin Shin Jyutsu concentratnt-se en el palmell de les mans. Amb uns exercicis molt fàcils i que es podem realitzar en qualsevol moment i circumpstància, que es fan amb les mans i que tenen uns resultats extraordinaris.

JIN-SHIN-JYUTZU-web

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s