DMSO – DimetilSulfòxid

DMSO

El DMSO és un component efectiu per  acabar amb el dolor, bloquejant les fibres conductores dels nervis que produeixen dolor.

Redueix la inflamació i inflor en reduir químics inflamatoris. Millora el subministrament de sang a les àrees de ferides dilatant els vasos sanguinis, incrementant el lliurament d’oxigen i reduint els coàguls plaquetaris en sang. Estimula la curació, un puntal de la seva utilitat en qualsevol condició.

És un dels més potents neutralitzadors de radicals lliures coneguts per l’home, si no el més potent.

DMSO Té la capacitat única per penetrar els teixits vivents sense ocasionar danys, així com també la seva capacitat d’acceptar enllaços d’hidrogen.

Aquesta combinació de propietats li permet associar-se amb l’aigua, proteïnes, carbohidrats, àcids nucleics, substàncies iòniques i altres constituents dels sistemes vivents.

Per entendre les possibles funcions del DMSO en els sistemes biològics, la importància primordial és la seva capacitat de reemplaçar algunes de les molècules d’aigua associades amb els constituents cel·lulars.

Posseeix almenys quaranta propietats terapèutiques importants que actuen benèficament en el procés de guarir els traumes del cos i el cervell. Ja que la humitat generalment tendeix a fomentar infeccions, les propietats dessecants d’aquest agent terapèutic, ho fan molt valuós per al tractament de les cremades.

DMSO travessa fàcilment la pell i les membranes mucoses.

Els estudis realitzats en 1963 van revelar que podia alleujar el dolor, reduir la inflamació, impedir el creixement bacterià, suavitzar el teixit cicatritzat, millorar el subministrament sanguini, excel·lent calmant i relaxant muscular, actua com a fre contra la inflamació en el cos, també com diürètic.

Addicionalment, es van descobrir millores en els següents símptomes, mal de esquinços, torçades, cremades, artritis, encara en ossos fracturats els dolors eren eliminats per complet, posseeix un important factor en la regulació del sistema immune.

El DMSO mata virus i fongs i treballa meravellosament contra les cataractes, lesions esportives, esclerodèrmia, miastènia greu, etc. En persones amb la síndrome de Down, el retard mental s’ha disminuït considerablement.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s