Especial Èbola

ESPECIAL ÈBOLA

 

Data de publicació: 2014.08.20

Una vegada més, una campanya de PÀNIC plana sobre els ciutadans, exposats als grans mitjans de comunicació i al màrqueting de la por. Josep Pàmies, el pagès de la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals, ens alerta sobre aquest nou muntatge en potència. La Dolça Revolució ha ofert a l’ambaixada de Guinea Conakry possibles solucions al Èbola que no han estat ben rebudes. La planta Garcinia kola, ja usada popularment pels curanderos de la zona, ofereix grans resultats per aquesta malaltia, però l’OMS prefereix prohibir i sintetitzar-la per poder patentar així la fórmula miraculosa. La Artemisia Annua és també una planta extraordinària que potencia els sistema immunitari i elimina la Malària i el Dengue, malalties oportunistes que poden aparèixer amb el contagi de l’Ébola. Els cooperants a l’Àfrica estan obtenint també grans resultats amb un producte super efectiu com és el Diòxid de Clor, conegut popularment com MMS. Es pot afegir a la llista la Plata Col·loïdal o la mateixa aigua de mar. Però la tendència, més que abraçar aquests productes que estan obtenint grans resultats en primera línia, és prohibir-les i catalogar-les de drogues il·legals. Així va el món.


Ebola-1

En el bloc del JosepPàmies hi podem trobar més informació sobre la malaltia

https://joseppamies.wordpress.com/2014/08/06/el-ebola-se-puede-curar/


Ebola-2

I com a última hora podem donar la notícia que el ministeri de sanitat ha acceptat l’efectivitat del diòxid de clor (MMS) contra el èbola.

Llegiu l’article: https://joseppamies.wordpress.com/2014/10/11/el-ejercito-confirma-la-efectividad-del-dioxido-de-cloro-para-ebola/


plata-coloidal

Un altre producte que està demostrat eficient per el tractament d’aquesta i altres malalties és la Plata Coloidal. En aquest vídeo ens ho expliquen:


Ebola-conspiracio

I per els amants de les conspiracions, interessant document sobre els transfons polític de l’èbola i altres “pendemies”

http://www.nuevamentes.org/2014/10/la-impactante-relacion-entre-el-ebola-y.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s