ELS CAMINS DEL CÀNCER

Benvolguts Amigues i Amics:

caminos-hacia-dios-622x400

Des de CANVI ens conviden a l’a xerrada  “Els Camins del Càncer”.

La cita tindrà lloc en el 18 d’octubre 2014 en el Centre Cívic La Sedeta de Barcelona les 18 hores.
On tindrem oportunitat de fer preguntes als nostres conferenciants.
Com el seu propi nom indica volem aportar diferents visions complementàries relatives al procés de la malaltia. El títol té una doble lectura tant a nivell terapèutic com a nivell personal ja que cada persona diagnosticada crea el seu propi Camí.
Tenim l’honor de compartir escenari amb:
El Dr Francisco Barnosell aporta la seva increïble periple des de la medicina occidental més escèptica a la medicina xamànica i de sanadors que amb el seu do realitzen curacions inexplicables per la ciència oficial actual. En ell la paraula “integratiu” brilla amb llum pròpia ja que segueix amb el seu treball en la medicina més oficial i la seva empenta en la creació de l’Associació de Metges Terapeutes i Sanadors.
Títol de la ponència: Una altra medicina és possible “Valorar emocions i alimentació”

El Sr Josep Pàmies, d’ell  poc s’ha de afegir, la seva repercussió mediàtica i la seva Dolça Revolució és àmpliament coneguda. En el seu periple vital va haver de passar a l’agricultura industrial d’un extrem a l’altre. D’una agricultura basada en petroquímics i pesticides que emmalaltien les seves terres i a el mateix a una agricultura ecològica basada en el respecte i en l’equilibri amb la natura. La seva ponència “Plantes que Curen” ens introdueix en la seva experiència amb plantes medicinals de tot el món que poden ajudar a curar sense les complicacions de medicaments industrialitzats.
Títol de la ponència: Les plantes que curen.
Igual que amb el títol, volem que aquest esdeveniment tingui una doble lectura. No volem mostrar únicament la informació que puguin aportar els nostres ponents, interessantíssima en si mateixa. Volem que vegin encarnats en ells com a persones que de vegades cal triar un altre camí, evolucionar de les nostres creences inicials en la vida i trobar el nostre veritable camí que indefectiblement porta a la autorealització a la salut i a l’alegria de viure.
Nota: L’esdeveniment té aforament limitat aconsellem reservar l’entrada amb temps. Gracies

CARTELL

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s