GLICONUTRICIÓ I REGENERACIÓ CEL·LULAR

Benvolguts amics,

El passat 5 de juliol a Aiguafreda,  hi va  haver-hi una conferència sobre els gliconutrients a càrrec de la Dra. Llum Rodríguez i l’Agustí Jover, que son experts en glicobiología i gliconutrició.
Els gliconutrients son l’últim descobriment de la medicina moderna i que podria revolucionar els tractaments mèdics convencionals. Aquest descobriment ha estat desenvolupat per els laboratoris MANATECH dels EE.UU amb un impacte tant important, que la glicobiología començarà a estudiar-se a les universitats, dins de la branca de biologia. Amb dosis elevades d’aquests sucres (gliconutrients) que aquesta empresa americana te patentats, la Dra. Llum i l’Agustí, han comprovat, en els darrers anys, com es remunten moltíssimes malalties, incloent-hi aquelles on la medicina convencional, no donava esperances de vida.

Us presentem un article molt interessant i aclaridor sobre aquest tema.

GLICONUTRICIÓ I REGENERACIÓ CEL·LULAR

Gliconutrició

“Gairebé sense excepció, quan dos o més cèl·lules vives interactuen en una manera específica, els carbohidrats de la superfície cel·lular s’involucren.” Dr John Hodgson

Què és la glicobiologia?

La glicobiologia és la ciència que estudia estructures, biosíntesi i biologia dels sacàrids, monosacàrids, oligosacàrids i polisacàrids (cadenes de sucres) que es troben a la natura. És l’àrea d’investigació més recent que combina les disciplines de la bioquímica, biologia i medicina.

Què són els gliconutrients?

Els gliconutrients són carbohidrats que van ser descoberts en la dècada dels 70 però no es van estudiar exhaustivament fins a la dècada dels 90. Es va descobrir que no són simplement una font d’energia, sinó que s’adhereixen a molècules de proteïnes en la superfície de les cèl·lules , formant estructures anomenades glicoproteïnes, a través de les quals el cos transmet missatges biològics. Aquest descobriment estableix que tots els mamífers han sintetitzar 08:00 gliconutrients essencials per aconseguir una funció adequada del cos.

Per què les cèl·lules necessiten gliconutrients?

Les cèl·lules necessiten certs nutrients essencials (26 vitamines i 72 o més microminerals), a més d’àcids grassos i aminoàcids. Les cèl·lules compleixen moltes funcions per a la bona salut, com ara la nutrició, l’eliminació de toxines o defensar-se d’intrusos com bacteris, fongs, virus i radicals lliures. És molt important l’actuació en equip, comunicar unes amb les altres per al funcionament òptim dels òrgans i del sistema immunològic. Els gliconutrients són els que actuen de missatgers de totes les diferents necessitats de les cèl·lules.

Quins són els 8 gliconutrients?

El 1996 es va publicar el llibre de text “Bioquímica de Harper”, incloent en el capítol 56 la descripció dels 8 sucres essencials. Aquests són: Glucosa, Galactosa, Manosa, Xilosa, Fucosa, N-Acetil-Glucosamina, N-Acetil-galactosamina i Àcid N-Acetil Neuramínico

 -Glucosa: És una font d’energia que pot desenvolupar la memòria, l’absorció del calci, i la comunicació cel·lular. La glucosa és l’hidrat de carboni més elemental i essencial per a la vida. Representa ni més ni menys que l’energia del sol i només per la seva intermedi, la mateixa pot arribar a cadascuna de les nostres cèl·lules. És el producte de la fotosíntesi que fan els vegetals de fulla verda gràcies a la seva clorofil·la. Fotosíntesi significa justament producció o síntesi de glucosa a partir de diòxid de carboni (o anhídrid carbònic) i aigua units gràcies a la llum del sol.

Està fàcilment disponible a les nostres dietes (convertida del sucre blanc,

La fructosa i els aliments rics en fècules) i en la majoria dels casos es subministra en excés a través de la canya de sucre, l’arròs, el blat de moro, les patates, el blat, etc …

 -Galactosa: És un monosacàrid que s’obté a l’intestí, per mitjà de l’acció de l’enzim lactasa, en actuar sobre la lactosa (que és el sucre de la llet), en aquesta reacció apareixen: glucosa i galactosa.

Està fàcilment disponible a les nostres dietes. S’obté de la conversió de la lactosa i també s’obté fàcilment de productes lactis, llevat que pateixis d’intolerància a la lactosa.

 

-Manosa: Desenvolupa la comunicació cel·lular i per tant promou la sanació, inhibeix tumors, prevé infeccions – bacterianes, virals, de paràsits, i fungals. La Manosa també ajuda a l’artritis reumàtica.

És l’ ingredient essencial de curació, està contingut a l’interior gelatinós de la fulla de la planta d’aloe vera, no està habitualment disponible a les nostres dietes. Juga un paper important en les interaccions cel·lulars, i fins i tot se sap que redueix els nivells de sucre.

És absolutament vital per a una adequada defensa immunològica contra invasors microbians i té un efecte natural antiinflamatori.

-Xilosa: Està embolicat en nombroses reaccions cel·lulars, incloent la biosíntesi del condroitina, dermatán i heparan sulgitos.

No s’obté fàcilment a les nostres dietes. Apareix amb freqüència en els dolços i els xiclets sense sucre, ja que té un sabor dolç però no ocasiona càries dental.

Recentment s’ha afegit als esprais nasals i sembla dissuadir els al·lèrgens i patògens perquè no s’adhereixin al les membranes mucoses.

També se li coneixen propietats antibacterianes i micòtiques i pot ajudar a prevenir certs càncers.

-Fucosa: La fucosa és un dels cinc gliconutrients que componen la llet materna. No s’obté fàcilment a les nostres dietes, però es troba en diversos fongs medicinals. Està comprovat que aporta nombrosos beneficis al sistema immunològic, també es troba en l’alga wakame.

-N-Acetil Glucosamina: Està embolicada en la reparació de cartílag, és particularment beneficiós per a la recuperació d’aquest, involucrat en la reducció de dolor en les conjuntures, i reducció de la inflamació. N-Acetil Glucosamina ajuda a incrementar el rang de moviment de les conjuntures artrítiques.

No està disponible a la nostra dieta, la glucosamina, una medicina natural comprovada per a condicions artrítiques ve d’aquest compost del sucre. Té molts més efectes terapèutics, i les deficiències i les disfuncions d’aquest sucre han estat lligades a les malalties de l’intestí (Crow, colitis ulceroses …)

-N-Acetil galactosamina: No està fàcilment disponible a les nostres dietes.

És el menys conegut dels sucres essencials, tot i que sembla inhibir el creixement d’alguns tumors, i igual que altres sucres juga un paper individual en el manteniment clar i immediat de la comunicació entre les cèl·lules.

-Àcid N-acetil Neuramínic: Es creu que és important per al creixement del cervell i desenvolupament de l’aprenentatge, l’Àcid N-Acetil Neuraminic també es creu que és modulador del sistema immunològic que afecta la viscositat de la mucosa. El Mucus ajuda a lluitar contra el bacteri, virus i altres patògens. S’ha trobat en la llet materna.

No està habitualment disponible a les nostres dietes, però és un altre sucre que abunda en la llet materna i afecta dramàticament a la funció, i creixement del cervell.

També impulsa la funció immunològica i té provats efectes antivirals.

Curiosament, en certs estats de malaltia, l’habilitat per digerir aquest sucre es deteriora.

Aquests sucres són tan importants per a la nostra salut que la Mare Natura ha fet previsions per assegurar-se que els rebem aviat a la vida.

La llet materna conté “cinc” dels sucres essencials esmentats dalt.

La investigació emergent contínua recolzant la importància de la lactància materna per al desenvolupament humà, tant a curt com a llarg termini.

Les àrees que més es reconeixen positivament afectades per l’alimentació amb llet materna són les funcions immunològiques i el desenvolupament del cervell.

 Quin és el problema?

Els gliconutrients els hauríem d’obtenir de la dieta, però a causa del declivi nutricional en la societat moderna, l’estrès, les toxines, la sobre cocció dels aliments, l’explotació de la terra, els processos qüestionables de producció de carns etcètera, només estan presents dos d’aquests gliconutrients: la glucosa i la galactosa. Encara que l’organisme pot obtenir els altres sis a partir d’aquests dos primers, el procés requereix de molta energia, algunes vitamines com a catalitzadors, a més de 9-34 conversions enzimàtiques i micro nutrients per poder completar l’acció. regeneració cel·lular

S’estima que tenim uns 600 bilions de cèl·lules. 600.000.000.000 de cèl·lules són destruïdes i renovades ¡cada dia!, La pell, cada 4 setmanes, les cèl·lules del fetge, cada 6 setmanes, el revestiment estomacal, cada 3 dies i els ossos, cada 23 mesos. Els gliconutrients fan possible una regeneració correcta i una salut òptima, nodrint, controlant i donant suport a cada cèl·lula del nostre cos. Cada monosacàrid essencial té el potencial de transmetre 15 milions (15.000.000!) de bits d’informació d’una cèl·lula a una altra

Tenen efectes secundaris?

Els gliconutrientes, fito nutrients i fitosanitaris esterols (nutracèutics) són totalment segurs, no tenen efectes secundaris, no són tòxics, no reaccionen davant d’altres medicaments, funcionen a l’interior de tot el cos, estan estabilitzats i estandarditzats.

Per què promouen la comunicació intercel·lular?

Günter Blobel, un investigador de l’Institut Mèdic Howard Hughes

(HHMI), a la Universitat Rockefeller, va guanyar el Premi Nobel de Fisiologia

i Medicina 1999. Blobel, de 63 anys, va ser guardonat pel seu històric descobriment, mitjançant el qual demostra que “les proteïnes tenen senyals intrínseques que determinen el seu transport i localització a la cèl·lula”.

Dr Purnell W. Choppin va dir: “Una cèl·lula pot tenir més de mil milions de proteïnes, les quals necessiten dirigir-se cap localitzacions específiques. Mitjançant una sèrie d’històrics experiments, Günter demostrar que cada proteïna té el seu propi ‘codi molecular’, el qual és llegit per la cèl·lula i així l’utilitzat per conduir a la proteïna cap a la seva correcta localització. Afirmar que: “Nombroses malalties hereditàries són causades per errors en els mecanismes de senyalització i transport de proteïnes.”

Els gliconutrients s’adhereixen a molècules de proteïnes formant les glicoproteïnes, promovent la seva funció. És com si cada proteïna fos una carta d’informació cel·lular que tingués un codi postal i els gliconutrients fossin el carter que les reparteix.

“Les glicoproteïnes estan involucrades en molts desordres (exem. càncer, artritis reumatoide, diverses malalties genètiques, i altres). Les cadenes de sucres de les glicoproteïnes i altres molècules contenen informació biològica, algunes vegades esmentada com ‘el codi de la vida’. “Dr Murray (Bioquímica de Harper)

Els gliconutrients han estat considerats com la baula perduda en la nutrició humana davant el declivi nutritiu dels productes alimentaris

actuals. És per això que el seu consum es fa essencial per recobrar la salut o per conservar-la.

Pren les regnes de la teva salut i desbloqueja el llenguatge dolç de la vida, posant una altra vegada gliconutrients i antioxidants PROPORCIONATS PER LA NATURA en la teva dieta.

Quan les teves cèl·lules poden ser defensades i protegides contra invasors, elles poden restablir i reconstruir la salut. Les teves cèl·lules saludables es comuniquen millor entre elles. El resultat, tindràs teixits, glàndules i òrgans més saludables.

Ara estàs donant al teu cos exactament el que necessita per curar-se, corregir i reparar-se a si mateix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s