El cáncer, más allá de la enfermedad de Emma Barthe

El cáncer, más allá de la enfermedad

Són moltes les persones que davant d’un diagnòstic de càncer , lluny de perdre la capacitat de motivar-se i perseverar , mantenen les ganes de viure intensament . I aquesta actitud és crucial, ja que l’estratègia que un pacient aculli davant la malaltia pot exercir una influència significativa en el procés d’adaptació i fins i tot en l’evolució de la malaltia .

CÀNCER : MÉS ENLLÀ DE LA MALALTIA és un llibre esperançador que busca afavorir la recuperació de la salut i el benestar i transformar la malaltia en vida .

Emma-Barthe

La psicooncòloga Emma Barthe , guiada per les directes i inspiradores preguntes de Sílvia Vetllant – gran comunicadora especialitzada en temes humanístics i lliurada a despertar la sensibilitat humana – , ens ofereix una perspectiva reveladora sobre la malaltia que dóna resposta a l’emergent necessitat de canvi i transformació en la forma de gestionar la nostra pròpia salut . Aquest llibre – entrevista ens aproxima a la realitat de la connexió ment- cos reconeixent la urgència d’una nova medicina que contempli la persona en la seva totalitat, apreciant tant les variables físiques de cada individu com les ambientals , emocionals , mentals , socials i espirituals .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s