LA MATRIZ DIVINA

LA MATRIZ DIVINA, d’en Gregg Braden

Gregg-Braden

RESUM DEL LLIBRE

Segons la visió científica tradicional, no som més que observadors passius vivint en un univers preexistent sobre el qual tenim molt poca influència. Com diu l’eminent científic John Wheeler: “Teníem aquesta vella idea segons la qual l’univers està allà fora i aquí està l’home, l’observador, separat de l’univers per una gruixuda planxa de vidre”.

Els últims descobriments de la física, però, ens ofereixen una perspectiva molt diferent. Segons aquesta nova visió, no estem en absolut separats del món que ens envolta ni tampoc som mers observadors passius de la realitat. Hi ha un camp d’energia que connecta totes les coses. Hi ha un lloc que és l’origen del nostre món. Hi ha un espai en el qual tot és possible: La Matriu Divina.

L’existència de la Matriu Divina ho canvia tot. Si sabéssim com comunicar-nos amb ella, podríem transformar les nostres vides i el nostre món.

I aquest és justament el tema d’aquest llibre. A més de presentar totes les evidències científiques corresponents, l’autor ens proporciona els elements necessaris perquè puguem comunicar-nos amb la Matriu Divina i puguem convertir-nos en arquitectes de la nostra pròpia vida.

Nº de pàgines: 240 págs.
Enquadernació: Tapa blanda
Editorial: SIRIO
Llengua: ESPAÑOL
ISBN: 9788478088287

El llibre en PDF

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s